Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: przepaławianie języka,,,  (Przeczytany 1051 razy)
jassi
Gość

made in Poland ^^

Ignoruj
« : Marzec 09, 2009, 02:17:33 »

mam pytanie,,, zajmuje się piercingiem zawodowo i już dość duzo ludzi się mnie prywatnie pytało czy podjoł bym się rozcięcia języka,,, narazie odmawiałem gdyż nie posiadam doświadczenia, chodzi o to ze w języku jest wiązadełko,,, i przecinając język przecież nie moge go naruszyć, mam ciąć w zdłóż tak by go nie naruszyć i będzie wszystko dobrze? i co do długości nacięcia to myśle ze nie ma znaczenia chyba , ale tez bez przesady , ale te 2cm spokojnie mozna atakować ;] nie prosze o dokładne instrukcje co i jak mam robić bo wiem jak dokładnie zadbać o ten zabieg ale kwestia wiązadełka,,,, bo przecież moge obok ciąć tyle ze język wtedy nie jest idealnie podzielony na dwie części, gdybym cioł pod kontem? jak w przypadku zwykłego przekucia języka, ze góra jest po środku, nie będzie widać tego w przypadku cięcia? ze duł ucieka w inną strone lekko ?? bo przecież przy gojeniu się obie części zaokrąglą,,,  dobrze to rozumuje, całe przecięcie??? biorąc taki motyw do pracy nie musze się niczego obawiać?

foty na stronie -----> www.tattoo-crazyb.pl/ <----- po POPRZEDNIM pracowniku/właśnicielu? po Bogdanie - nie długo zmiana strony
Nowy
Aleksandra Kasiuk/slide
Moderator Globalny
Użytkownik

« Odpowiedz #1 : Marzec 09, 2009, 08:24:01 »

po pierwsze: nie dostaniesz odpowiedzi na te pytania, takich rzeczy się nie uczy przez internet.

po drugie: nie porównuj przekłucia języka do jego przecięcia.

po trzecie: odsyłam do tego działu http://forum.bodymodifica....pl/tongue-modifications/
ta modyfikacja to nie 'przepaławianie języka' tylko splitting.

zamykam ten temat.

BYNAJMNIEJ =/= PRZYNAJMNIEJ
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=6119
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: