lucy
Gość
|
 |
« : Listopad 15, 2006, 16:53:27 » |
|
długo myślałam nad rozcięciem sobie języka i doszłam do wniosku ze jestem na to zdecydowana, nurtuje mnie jedynie kwestia kosztów, jestem zupełnie niezorientowana jeżeli chodzi o cenę takiego zabiegu, a trzeba by powoli zacząć zbierć pieniążki, tak więc byłabym bardzo wdzięczna za informację jak to się wszystko finansowo przedstawia :) no i wogóle to dzień dobry ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr.sic
Administrator
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 15, 2006, 17:23:55 » |
|
to zalezy od tego gdzie chcesz robic.. w polsce.. za granica.. u osoby prywatnej.. (np. smerfa czy naszego malego samppy kwiatka <rotfl> ..... ) kazdy sobie inaczej liczy no i pamietaj ze koszty sa wszedzie inne (mowie teraz o roznicy miedzy studiami) choc w polsce nie znam studia ktore robi poza tym w ktorym smerfowi robili
|
|
|
|
|
|
Sadist nation
|
|
|
lucy
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 15, 2006, 17:40:08 » |
|
zdecydowanie w polsce i raczej prywatnie (o zagranicy to nawet nie myślałam), ewentualnie w studiu, w którym smerf robił jeżeli oczywiście było by mnie na to stć (teoretycznie wydaje mi się, że prywatniej byłoby taniej) wiadomo, że każdy sobie inaczej liczy, ale chciałam się dowiedzieć jak mniej-więcej ceny idą, jakaś górna, dolna granica...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
la bandita
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 15, 2006, 18:32:15 » |
|
ale smerf chyba nie robil w studiu, tylko jakis zia z medyka mu robil ja teraz kolesiowi bede robic za 100funtow. standard w londynie to 200
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blachon
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 15, 2006, 18:37:38 » |
|
robil w studiu ******
EDIT: link wyedytowano
|
|
|
|
|
|
ie wiem jak się panu odwdzięczyć... - Wie pani.
|
|
|
lucy
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 15, 2006, 18:58:00 » |
|
dziekuje bardzo, obojgu  teraz juz mniej wiecej orientacyjnie wiem o co kaman chcecie 'pomogl'? ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lucy
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 15, 2006, 19:39:25 » |
|
bandita mi napisala jak to idzie u niej, wiec mniej wiecej wiem jak to by u nas szlo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr.sic
Administrator
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 15, 2006, 20:05:02 » |
|
no jak uwazasz.. aczkolwiek wydaje mi sie ze tak nie do konca.. bo ja na ten przyklad nie wzial bym za to wiecej niz 100zl w studiu by mogli wziac powiedzmy 300-400 bandita ci podala niecale 600
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
la bandita
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 15, 2006, 20:07:27 » |
|
w polsce bym wziela z 300-400 tez, troche inne realia niz tu i nie ma sensu przeliczac dokladnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eleo
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopad 21, 2006, 10:45:34 » |
|
a w jakim studio smerf robił?
|
|
|
|
|
|
e cago en todo
|
|
|
|
misiek54
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopad 21, 2006, 16:36:00 » |
|
link poszedl na prv
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rocker
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 01, 2007, 18:38:03 » |
|
Czyli, jak rozumiem, jedyne studio które tnie język jest w Warszawie, tak? Kurde, kiedy to do Łodzi zawita, nie stć mnie na jazdę do Wawy... ;/
|
|
|
|
|
|
f You Want Blood, You've Got It
|
|
|
|
misiek54
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 01, 2007, 18:56:35 » |
|
nie musisz ciac w studio. odezwij sie do kogos znajacego sie na rzeczy(mysle ze kilka takich osob znajdzie sie na forum)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eleo
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 01, 2007, 22:37:30 » |
|
pojedź stopem
hm, wątpię czy ktoś w Łodzi jęzor rozcina, nie słyszałam nigdy. jeśli tak, to pewnie jest to dość ryzykowna impreza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rocker
|
 |
« Odpowiedz #14 : Listopad 23, 2008, 14:44:57 » |
|
Półtora roku minęło, a w Łodzi nadal nikogo z rozciętym jęzorem, albo chociaż gotowego mi rozciąć... Jedyna pociecha w tym, że skoro przez ponad dwa lata odkąd zapragnąłem cięcia nic mi się nie odwidziało, a nawet nie miałem nawet jednego momentu zawahania, to znaczy, że split nie będzie dla mnie wyskokiem i modem, który za miesiąc mi się znudzi, tylko czymś, co będę z dumą w paszczęce nosił do końca życia ;d
A może ktoś z Was już ma namiary na kogoś w Łodzi? Naprawdę nie chce mi się do innego miasta jechać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19piercing91
Użytkownik
Nie PAtrz sie tak!
|
 |
« Odpowiedz #15 : Listopad 23, 2008, 16:14:29 » |
|
ot/od stycznia 2007roku niechcialo Ci się do innego miasta jechac? 
|
|
|
|
|
|
Little cock sucker....... @ DIY Ampallang.Frenum.Hafada <3 44mm 20mm earlobe 6mm septum and other 20piercing's 
|
|
|
|
rocker
|
 |
« Odpowiedz #16 : Listopad 23, 2008, 17:34:01 » |
|
ot/od stycznia 2007roku niechcialo Ci się do innego miasta jechac?  Niespecjalnie miałem taką możliwość...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowy
|
misiek54