Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: zna ich ktos.?  (Przeczytany 1300 razy)
viciousgirl
Użytkownik

Ignoruj
« : Maj 13, 2009, 10:22:54 »

http://www.asangrefria.es/

znacie moze ta grupe z Hiszpanii.?

albo tego kolesia: http://www.myspace.com/joebodymods    Co?

todos los dolores son una mierda.
el dolor no existe en la vida humana.
tenemos solo algunas paranoias.
SzamaN
Użytkownik

Apokaliptyczny Apostol

Ignoruj
« Odpowiedz #1 : Maj 13, 2009, 12:11:48 »

Zna , a co potrzebujesz wiedzieć ??

"Mój lśniący miecz i ma ręka sprawują sąd.
Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej
i zalicz mnie w poczet swoich świętych."
viciousgirl
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #2 : Maj 13, 2009, 19:59:08 »

czy ta grupa dziala na zasadzie organizowania bardziej pokazow itp, czy jezdza po swiecie i podwieszaja ludzi.?

Tomasz Rogowski
Ostrzezony
Użytkownik

Blissful Pain

Ignoruj
« Odpowiedz #3 : Maj 14, 2009, 02:56:20 »

Przecież wszystko jest napisane na ich stronie.
viciousgirl
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #4 : Maj 14, 2009, 17:03:17 »

przeczytalam i pisza jedynie o pokazach, a o pokazach jakiego typu to juz informacji brak.
SzamaN
Użytkownik

Apokaliptyczny Apostol

Ignoruj
« Odpowiedz #5 : Maj 14, 2009, 20:59:04 »

Oni niedawno mieli SusCon, i generalnie w tedy zapraszają ludzi na podwieszanie, co do ich performance napisz do nich mejla kiedy i gdzie mają następne
viciousgirl
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #6 : Maj 15, 2009, 12:47:18 »

date nastepnego performance znam, raczej chcialabym sie podwiesic a tu gdzie mieszkam ludzie na to dosc krzywo patrza i trudno znalesc kogos kto to organizuje.

dzieki za odpowiedz :*
SzamaN
Użytkownik

Apokaliptyczny Apostol

Ignoruj
« Odpowiedz #7 : Maj 15, 2009, 13:22:05 »

no problemo ,

A gdzie dokładnie mieszkasz  ??  w Hiszpanii znam jeszcze dwie ekipy które zajmują się suspension , jedna robi je tylko dla siebie czasami pozwalają na udział osób z zewnątrz, druga wykorzystuje je do swoich performance,

a jak masz wolny weekend i możliwość mogę dać ci namiar na 3 eventy w europie odbywające się czerwiec - lipiec ( które są organizowane stricte pod warsztaty i możliwość podwieszenia się ) + na co najmniej 2 w Polsce organizowane przez nas w czerwcu ( na tych samych zasadach ). Teraz Captain Howdy's Flying Circus, ma trasę po Europie i są w UK , generalnie robią Mody , ale z tego co wiem to ma coś być robione z UK suspensionios,  wiec do wyboru do koloru )
Nowy
viciousgirl
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #8 : Maj 15, 2009, 13:27:34 »

mieszkam na majorce ale z zakonczeniem roku szkolnego bede miala troche luzu i bede mogla jechac na kontynet. gdybys mogl mi podac jakies info to bylabym bardzo wdzieczna  Wesoły
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: