Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Podwieszanie w Krakowie na TattooFescie  (Przeczytany 5007 razy)
misiek54
Użytkownik

Ignoruj
« : Maj 25, 2008, 22:47:31 »

jest mozliwosc podwieszenia sie podczas konwencji w Krakowie, dokladnie w sobote. podwieszac bedzie grupa Bobo's Loco z Finlandii. koszt to okolo 200zl os osoby.
zainteresowani proszeni sa o zgloszenie sie do Kultu : kult@tattoofest.pl

http://misiek54.getphoto.pl

misiek54 nie odpowiada na pytania pokrywające się z tematyką forum. szczególnie na gg i pm
nerka
Użytkownik

princess of kicz

Ignoruj
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 12, 2008, 11:00:00 »

jest mozliwosc podwieszenia sie podczas konwencji w Krakowie, dokladnie w sobote. podwieszac bedzie grupa Bobo's Loco z Finlandii. koszt to okolo 200zl os osoby.
zainteresowani proszeni sa o zgloszenie sie do Kultu : kult@tattoofest.pl
wszystko cacy ale w takich warunkach to nie do końca było fajne....

cieszę się tylko, że moja lepsza połowa wisiała jako pierwsza...

,,Blizny psychiczne ropieją dłużej niż fizyczne, a społeczne dłużej niż indywidualne."
Stefan Garczyński
ewa :P
Użytkownik

miaaau

Ignoruj
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 12, 2008, 23:50:42 »

zgadzam się. syf straszny.

piercing Wrocław

w Sweet Daddy's Tattoo

www.myspace.com/ewapiercing
Tomasz Rogowski
Ostrzezony
Użytkownik

Blissful Pain

Ignoruj
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 13, 2008, 00:10:02 »

Ten syf itd to nie wina chłopaków z Finlandii tylko organizacji - chujowe miejsce (metr dalej od sceny byłoby o niebo lepiej)

Ogólnie higiena na chujowym poziomie (podczas show to już w ogóle masakra), 3 minuty wiszenia za 200zł - rewelacja.

Panowie z Bobo's Locos Carnewal są bardzo "przyjemnymi" osobami - jakby szaman nie był tak pijany przy rozmowie z nimi to mielibyśmy lepsze wtyki w Finlandii Chichot
nerka
Użytkownik

princess of kicz

Ignoruj
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 13, 2008, 10:07:03 »

Ten syf itd to nie wina chłopaków z Finlandii tylko organizacji - chujowe miejsce (metr dalej od sceny byłoby o niebo lepiej)

Ogólnie higiena na chujowym poziomie (podczas show to już w ogóle masakra), 3 minuty wiszenia za 200zł - rewelacja.

Panowie z Bobo's Locos Carnewal są bardzo "przyjemnymi" osobami - jakby szaman nie był tak pijany przy rozmowie z nimi to mielibyśmy lepsze wtyki w Finlandii Chichot

absolutnie sie z jasnie panem zgadzam.
żadnych obiekcji do naszych wiikingów w kiltach nie mam- jak najbardziej pozytywni ludzie.
a co do samej organizacji sus- nie zapomnijmy, ze wbicie hakow odbywalo sie pietro nizej...no i te karabinczyki i linki...
SzamaN
Użytkownik

Apokaliptyczny Apostol

Ignoruj
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 13, 2008, 13:55:07 »

i tak całkiem niezle wyszło Chichot  poczekamy do zimy i zobaczymy Chichot a mój fiński dał rade i z chłopakami jeszcze w niedziele pogadałem :P

pamietajcie dzieci

bainuuwittum lamba nussia - podstawowy zwrot  i juz wiadomo o co chodzi :P

"Mój lśniący miecz i ma ręka sprawują sąd.
Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej
i zalicz mnie w poczet swoich świętych."
rudawiedzmardza
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 13, 2008, 19:35:21 »

No nie moglam nie zabrac glosu.

Warunki jakie byly kazdy widzial. Nikt nie obiecywal ze bedzie intymnie. Osoby ktore chcialy sie podwiesic wiedzialy ze odbedzie sie to na scenie.
Jesli komus sie tak bardzo warunki nie podobaly, mogl zrezygnowac.
Jesli komus sie "syf" nie podobal - trzebabylo od razu interweniowac, zamiast teraz narzekac na forum.
Jesli ktos uwaza ze lepiej, ladniej i dluzej podwiesilby Lape i s-ke to trzebabylo to zrobic.

Bylam tam caly czas, i mimo ze burdel byl jak tylko (malo kto wie ile sie naszukalam miejscowki gdzie chlopcy mogliby spokojnie przygotowac sprzet, pogadac z tymi ktorych mieli podwieszac etc. Nerka widzialas ta nore - nic lepszego dla nich nie znaleziono.  

MarTWy, jesli uwazasz ze higiena nie byla zachowana na wystarczajacym poziomie (a zakladam ze wypowiadajac sie z taka pewnoscia widziales tez chlopakow w czasie przygotowan przed pokazem, a nie tylko to co robili na scenie) to czemu od razu tego nie powiedziales? Albo nawet potem gdy mijalismy Cie z BLC kilka razy?

Te 200 zeta i tak byly obnizona cena. Nerka wie o tym doskonale, bo na poczatku cena brzmiala "100 euro".

Zastanawiajacy jest dysonans miedzy fermentem tutaj, a tymi szerokimi usmiechami w Krakowie.

Jesli uwazacie z BLC mogliby sie od was uczyc i higieny, i dlugosci i jakosci suspension to trzebabylo im to w Kraku powiedziec. Albo juz teraz pisac do Oli ze za rok w Kraku sami bedziecie ludzi podwieszac :)

Aha, Martwy, zamiast "ave satanas" powinno byc "ave satanae" - zamiast tandetnego LaVEya polecam pierwszy lepszy podrecznik do laciny Mrugnięcie
Funky
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 14, 2008, 21:43:11 »

Hahaha od razu ban? Za 1 post? Chichot słusznie, NOŁ KOMENC ;]

Nie no, ja się nie będę czepiał higieny czy ceny, ale postawię się na miejscu osoby, która przyszła na TF i zapłaciła 25 zł, żeby pooglądać jak się robi dziary, kolczyki i w ogóle łał ;] Bo na pewno do takiej osoby mi bliżej niż do pacjenta, który by się podwiesił :)

Patrząc z tej perspektywy, było zajebiście - normalni ludzie czegoś takiego nie zobaczą na ŻADNEJ otwartej, ogólnodostępnej imprezie i chwała organizatorom, BL i klientom za to, że umożliwili im zobaczenie, jak to się odbywa.

joł ;]

666
Przemek Polek
Administrator
Użytkownik

« Odpowiedz #8 : Czerwiec 14, 2008, 21:57:11 »

nie za 1 post ban tylko za ponowna rejestracje. to juz bedzie lacznie chyba 3 albo 4 ban dla tej pani choc jak znam zycie to odwroci kota ogonem i za pare dni przeczytam na innym forum ze ja uciszylem w sprawie podwieszania. mozna sie przyzwyczaic Mrugnięcie

Nowy
nerka
Użytkownik

princess of kicz

Ignoruj
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 21, 2008, 10:24:40 »

Nerka widzialas ta nore - nic lepszego dla nich nie znaleziono. 

Te 200 zeta i tak byly obnizona cena. Nerka wie o tym doskonale, bo na poczatku cena brzmiala "100 euro".

<Cytowany obrazek został usunięty> ponowna rejestracja uzytkownika zbanowanego

owszem rudzielcze, i dlatego własnie podziwiam, że sie udało mimo wszelkim przeciwnościom przyrody i losu :)
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: