Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: kupno maszynki PYTANIA  (Przeczytany 2239 razy)
DRAGON
Gość

Ignoruj
« : Wrzesień 08, 2008, 20:47:22 »

Witam was chciałbym się dowiedzieć czy lepiej kupić sprzęt do tatuowania w komplecie czy osobno sobie zestawić. Mam maszynkę sam robiłem i nie narzekam ale chciałbym spróbować profesjonalnym sprzętem a jak kupić to coś dobrego.   Tyle się naczytałem że zwątpiłem {najwięcej zachwalane były maszynki wiking czy to prawda }dzięki z góry za pomoc .
genes
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 14, 2008, 15:03:09 »

tak,to dobry sprzęt firmy SPAULDING & ROGERS
CzarnyRycerz
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #2 : Listopad 27, 2009, 09:02:09 »

Zgadzam się! Mam chińską maszynkę, kupiłem ją w całym komplecie za grosze w jednym sklepie internetowym. Nierówno pracowała i wstyd było stale majstrować przy machinie podczas tatuowania klienta ;/. Kupiłem od Vikinga porządną żeby mieć już z tym spokój, niby maszynka to maszynka każdą tatuaż zrobić idzie, ale różnice widać gołym okiem, nie poprawiasz konturu 7 razy a cieniowanie i kładzenie kolorów to zabawa w porównaniu z tamta maszynką. Kup dobrą maszynkę reszta nie jest taka ważna grunt to machina pozdrawiam
wildsunflower
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #3 : Styczeń 07, 2010, 15:42:25 »

dokładnie:D kupno chińskich wynalazków na allegro to pójście na łatwiznę i wykazanie się amatorszczyzną dokładnie taką jak ja na początku Chichot no ale się nie dowiesz,póki nie spróbujesz...Wiking to faktycznie zachwalana firma,sprzęt podstawowy mają naprawdę niedrogi a jakość-nieporównywalna Mrugnięcie może jeszcze cyber tattoo...
CzarnyRycerz
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #4 : Luty 10, 2010, 21:15:24 »

Ja w cybertattop kupowałem igły folie itd itp i nie powiem żebym był zadowolony :(
Nowy
killer_bunny
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #5 : Marzec 07, 2010, 10:30:12 »

ja z cybertattoo nie byłam zadowolona, proponuję micky sharpz, bardzo dobra, albo workhouse i bardzo zachwalane ostatnio były maszynki abaddona, one są tanie i dobre
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: