Borys
Użytkownik
Fareduil Tusdar
|
 |
« Odpowiedz #150 : Marzec 15, 2009, 10:39:51 » |
|
może ktoś się weźmie za organizację porządnych, hm?
hm... to byłby całkiem niezły pomysł. W końcu są tutaj osoby z wiedzą czy nie ma? ;P Popieram!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przemek Polek
Administrator
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #151 : Marzec 15, 2009, 11:11:37 » |
|
najpierw to by sie przydalo zeby w Polsce istnialy w ogole takie zawody jak tatuator i piercer a potem przepisy dotyczace BHP ktore maja jakiekolwiek odbicie w wiedzy medyczne. Jak narazie wedlug sanepidu pistolet jest jedyna sluszna metoda do kolczykowania...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Borys
Użytkownik
Fareduil Tusdar
|
 |
« Odpowiedz #152 : Marzec 15, 2009, 11:21:21 » |
|
No przecież tylko napisałem że popieram takie pomysły  A to że nie ma to hm... wina chyba wina tamtych na górze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przemek Polek
Administrator
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #153 : Marzec 15, 2009, 11:35:39 » |
|
nie men. akurat nie tych na gorze. myslisz ze ktos sie wychyli z projektem tylko po to zeby mu kazali kase fiskalna wrzucic do salonu (pieknie sobie by przychody obcial) albo zeby zawyzac standardy higieny zmuszajac sie do sporych wydatkow na nowe graty??
piercig to nie fizyka relatywistyczna,mozna sie tego szybko nauczyc jesli sie szuka wiedzy. do wiekszosci da sie tez samemu dojsc. podstawa to wiedziec co sie robi i zachowac wymogi BHP, i to jest moim zdaniem podstawowa zaleta kursow, ze ucza Cie pracowac w sterylnych warunkach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahtsa
Gość
|
 |
« Odpowiedz #154 : Marzec 17, 2009, 18:39:19 » |
|
powiedzcie co myślicie o kursie piercingu w Warszawie na Płowieckiej??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przemek Polek
Administrator
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #155 : Marzec 18, 2009, 08:58:14 » |
|
link jakis moze albo cos??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Conor
|
 |
« Odpowiedz #156 : Marzec 18, 2009, 09:39:58 » |
|
z calym szacunkiem do osob starszych, ale pan wlasciciel studia sam powinien wybrac sie na kurs. Generalnie pan ma mala wiedze o piercingu podstawowym nie mowiac juz o alergologii, bhp, pielegnacji po etc. dodam od siebie ze zajmuje sie tylko przekluciami podstawowymi plus niektore intymne. ja odradzam juz lepiej wybrac sie do innego piercera
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hypno
Gość
|
 |
« Odpowiedz #157 : Czerwiec 20, 2009, 13:23:54 » |
|
Chyba najlepszym rozwiązaniem po wsze czasy zostanie wproszenie sięna 'gapia' do studia :) xRonix dał mi niedawno cynk, że walczy o to żeby były kursy cztero weekendowe (bo wiadomo że w 8godzin... chyba że jest siępaskudną blond kosmetyczkąz długimi różowymi tipsami i całą magia chyli sięku pistoletowi  ). Ja osobiśćie wkręcam się teraz do studia ale to było chyba 15 z mojej listy i pierwsze, które wogóle zareagowało inaczej niż NIE ;f
|
|
|
|
|
|
|
|
|
degustatorka
Użytkownik
..bo otworem stoją wszytskie bramy..
|
 |
« Odpowiedz #158 : Czerwiec 21, 2009, 15:38:10 » |
|
też mam cos takiego w planach:) żeby posiedziec ,podpatrzeć troche ,ogarnac co nie co...ale nie wszyscy chcą kogos przygarnąć:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suicideboy
|
 |
« Odpowiedz #159 : Czerwiec 25, 2009, 16:34:45 » |
|
Jak na moje to powinien być zawód piercer.  A tak w ogóle to w kujawsko pomorskim, a dokładniej Toruń lub Bydgoszcz jest ktoś chętny kto mnie przygarnie do salonu? Bardzo chętnie podejmę praktykę w jakimś salonie. Pisać mi tu 
|
|
|
|
|
|
Have you ever see the darkness?
|
|
|
Borys
Użytkownik
Fareduil Tusdar
|
 |
« Odpowiedz #160 : Czerwiec 25, 2009, 17:01:13 » |
|
W Bydgoszczy na pewno nie ma porządnego studia (jeszcze X-D) Cały czas Walczymy o dobrą lokalizację :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zbyszek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #161 : Lipiec 02, 2009, 21:15:19 » |
|
tak samo i ja byłbym zainteresowany popatrzeniem sobie na pracę piercerów. Z tym że w okolicy Katowic... ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
|
|
|
|
|
|
One Life | One Chence
|
|
|
kamila
Gość
|
 |
« Odpowiedz #162 : Lipiec 12, 2009, 14:01:34 » |
|
witam. interesuję się piercingiem,modyfikacjami,tatuowaniem itd. chciałabym żeby ta pasja była też moją pracą. i teraz pytanie,jak zostać piercerem? gdzie można zrobić na to kurs,znależć ''indywidualnego nauczyciela''? jak się do tego zabrać?
:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aleksandra Kasiuk/slide
Moderator Globalny
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #163 : Lipiec 12, 2009, 14:14:58 » |
|
scaliłam wątki. w tym temacie możesz poszukać odpowiedzi na swoje pytania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klaustrofobia
|
 |
« Odpowiedz #164 : Sierpień 08, 2009, 18:16:58 » |
|
a kto by mnie przygarnął z okolic Bielska-Białej? <błaga>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ladypi
|
 |
« Odpowiedz #165 : Wrzesień 25, 2009, 16:51:25 » |
|
Hallo wszystkim moja mala dygresja W kazdym zawodzie robi sie szkolenia czy kursy nawet wtedy, gdy czlek mysli ze wszystko juz wie warto zobaczyc jak i co wiedza inni, chocby dla samej w¥miany doswiadczen.... musimy uczyc sie cale zycie bo wszystko wokol nas sie zmienia. to dotyczy tez zawodu piercera. ja mawial Sokrates "wiem ze nic nie wiem". 
|
|
|
|
|
|
iercer`ka w podlym humorze
|
|
|
19piercing91
Użytkownik
Nie PAtrz sie tak!
|
 |
« Odpowiedz #166 : Wrzesień 25, 2009, 17:50:39 » |
|
chyba nigdy niebylas albo nikt ci znajomy nieopowidal jak taki kurs wyglada.Strata pieniedzy, a o bhp mozna sie wiecej dowiedziec z TEGO forum niz na kursie
|
|
|
|
|
|
Little cock sucker....... @ DIY Ampallang.Frenum.Hafada <3 44mm 20mm earlobe 6mm septum and other 20piercing's 
|
|
|
miss venflon
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #167 : Wrzesień 25, 2009, 18:14:33 » |
|
chyba nigdy niebylas albo nikt ci znajomy nieopowidal jak taki kurs wyglada.Strata pieniedzy, a o bhp mozna sie wiecej dowiedziec z TEGO forum niz na kursie
jesli Ladypi to ta Ladypi a nie podszywacz to obrażasz osobe o wiele bardziej doświadczoną od ciebie Ladypi mama nadzieje ,że pomysł warsztatów w Trójmieście ,który się spontanicznie narodził masz na uwadze ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19piercing91
Użytkownik
Nie PAtrz sie tak!
|
 |
« Odpowiedz #168 : Wrzesień 25, 2009, 21:09:57 » |
|
co jak co ale nikogo nieobrazam ! poprostu niema dobrych kursow i koniec.A jedyna madrosc jaka mozna wyniesc to wprowadzenie w BHP, ktorego mozna nauczyc sie niewydajac 1000zl.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misiek54
|
 |
« Odpowiedz #169 : Wrzesień 25, 2009, 22:21:21 » |
|
sa dobre kursy, i taki wlasnie prowadzi Ladypi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pani_ka
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #170 : Wrzesień 25, 2009, 22:36:09 » |
|
on wie lepiej bo siedzi w uk i przeszedł kazdy jeden kurs.
swoją drogą aż dziw, że dopiero teraz wątek dobrego kursu się pojawia, bo wcześniej kiedy pytano o to jak piercerem zostać to mówiono, że kursy są smieszne i zbędne. i pewnie na tym wiedze swą oparł :d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss venflon
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #171 : Wrzesień 25, 2009, 22:47:02 » |
|
bo to nie jest kurs u nas w Polsce-tylko w Berlinie-a nasza dyskusja odnosi sie raczej do naszego podwórka o innych dobrych kursach wspominają jedynie osoby ,które juz pracuja troche czasu w zawodzie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowy
pani_ka
Użytkownik