tattolovers
Użytkownik
|
 |
« : Grudzień 27, 2009, 16:03:20 » |
|
tak właśnie się zastanawiam nad tunelami zrobionymi z bambusa.... nie miałam jeszcze z tym do czynienia i się zastanawiam czy warto kupić?!  jak to się zachowuje w uchu itp.?! może ktoś wie....  będę wdzięczna za opinie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
impaler
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 27, 2009, 18:01:28 » |
|
na Arif.pl takie sprzedają, kumpel nosił takie które sobie sam zrobił i ogólnie jest chyba ok, bambus nie jest porowaty zbytnio, raczej śliski więc nie trzeba go niczym lakierować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Conor
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 27, 2009, 18:47:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tattolovers
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 27, 2009, 18:57:44 » |
|
właśnie widziałam takie na arif i na dzikim kocie i się zastanawiałam jak to się nosi i czy ktoś to nosił.... i jak się zachowuje np czy nie puchnie od wody.... bo z zwykłego drewna są lakierowane raczej a te chyba nie.... sama nie wiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorbidSoul
Moderator Globalny
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 27, 2009, 20:17:45 » |
|
Viena dal Ci link do kolesia ktory sam robi takie tunele i praktycznie tylko takie nosi ( a jest fanem rozciagania praktycznie wszystkiego) septum 16mm na bambusie, uszy okolocie 20 mm w platku + 2 x chrzastki po okolo 12 mm na bambusach, przede wszystkim nie capia tak jak reszta i nie puchna od wody
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowy
tattolovers
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 27, 2009, 22:37:21 » |
|
zaje***te są te tunele i całkiem ładnie się prezentują w uszach ....  dzięki za linka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rasta
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 28, 2009, 01:48:34 » |
|
a da się bez grona? bo "publiczny sratatat niedostępny" :]
|
|
|
|
|
|
Moa Anbessa Ze Imnegede Yehuda, Girmawi Kedamawi, Atse Haile Selassie, Seyume Igziabiher, Niguse Negest ze Ityopia
|
|
|
tattolovers
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 28, 2009, 10:37:21 » |
|
ja się na chwile zalogowałam i zobaczyłam z 200 fot takich bambusowych tuneli itp.... warto się zalogować he he
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rasta
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 28, 2009, 22:55:49 » |
|
spasiba :*
tylko jak się da to jeszcze na pw kontakt do twórcy poproszę ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
słoneczna panna
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 29, 2009, 01:09:57 » |
|
na jednym z portali ma podanego maila ac189223@o2.pl - nie wiem czy aktualny, ale próbuj :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koozie
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 29, 2010, 22:52:56 » |
|
Jak by ktoś chciał jakieś tuneliki bambusowe to ja mogę zrobić jak coś : ) Takie coś mi dzisiaj wyszło 
|
|
|
|
|
|
What's the price of pleasure? What's the price of pain?
|
|
|
|
|
|
koozie
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 30, 2010, 22:30:31 » |
|
W sumie muszę Ci powiedzieć żeby je ładnie zrobić i oszlifować to trzeba trochę wysiłku to włożyć. To sie tylko tak wydaje ze to mało roboty( uciąć bambusa i przejechach papierem ściernym  ) nie , to trochę więcej dłubania przy tym, no chyba że o to chodzi że tylko ma tak być, i zatykać dziure, a nie że ma ładnie wyglądać  śliczniutki bambusowy tunelik 8mm <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikitechi
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 30, 2010, 22:41:50 » |
|
NO wiem, że jest trochę roboty bo robiłem sobie :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boecik
Użytkownik
Katsu !
|
 |
« Odpowiedz #15 : Styczeń 30, 2010, 23:06:11 » |
|
dobra, jaka najwieksza srednice moze miec taki bambus?  w sensie do ilu rozciagac zeby jeszcze sie zalapywac na tunele bambusowe (mam na mysli łatwo dostępne w sklepach) ?:P
|
|
|
|
|
|
'- Przepraszam, hmm, ma pan banana w uchu. - Przykro mi, ale nie wiem, o co panu chodzi. - Ma pan banana w uchu! - Głośniej, proszę, bo mam banana w uchu! '
Przebudzenie.
|
|
|
MorbidSoul
Moderator Globalny
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #16 : Styczeń 30, 2010, 23:37:23 » |
|
Boecik napisz do Wloczykija na gronie on to masowo robi i chyba ma wiekszosc wymiarow
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koozie
|
 |
« Odpowiedz #17 : Styczeń 30, 2010, 23:46:48 » |
|
W castoramie widziałem chyba tyczki do 45 mm średnicy. Pojechałem z suwmiarką : P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|