|
DesDemonia
Gość
|
 |
« : Wrzesień 18, 2009, 20:29:05 » |
|
Mam mały dylemat. Mam 14 lat i moja mama pozwoliła mi na tatuaż 1cm na 1 cm. Ma on znajdować się na kości ogonowej. Jestem pewna, ze będę jeszcze rosła. Czy tatuaż może się rozciągnąć i z czasem zacząć wyglądać brzydko? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esemoka
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 18, 2009, 21:16:45 » |
|
TAK - istnieje takie prawdopodobieństwo, poza tym wątpie żeby ktokolwiek zdecydował się na zrobienie tatuażu osobie w twoim wieku, dlatego, że jest to zabronione (do momentu ukończenia lat 18). zgoda rodzica w tym wypadku nie ma nic do rzeczy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DesDemonia
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 18, 2009, 21:58:24 » |
|
Czyli nie ma możliwości na razie bym mogła mieć tatuaż? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boecik
Użytkownik
Katsu !
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 18, 2009, 22:00:44 » |
|
od 16 roku zycia jest to mozliwe ze zgodą, od 18 bez. Tak czy siak w dobrym studiu Ci odmówią zrobienia.
|
|
|
|
|
|
'- Przepraszam, hmm, ma pan banana w uchu. - Przykro mi, ale nie wiem, o co panu chodzi. - Ma pan banana w uchu! - Głośniej, proszę, bo mam banana w uchu! '
Przebudzenie.
|
|
|
|
DesDemonia
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 18, 2009, 22:12:25 » |
|
Kurcze, już nie wiem co mam zrobić. Na innych forach piszą, że można np. tutaj : http://forum.nastolatek.pl/viewtopic.php?t=18563 Bardzo chciała bym go mieć. Wyglądam na osobę dużo starszą niż 14 lat. Dało by się powiedzieć, że mam 16 i przyjść do salonu z rodzicem?  użytkownik niepełnoletni. zapraszamy za 4 lata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Denis
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 18, 2009, 22:27:04 » |
|
wszystko da radę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rasta
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 18, 2009, 23:06:09 » |
|
buehehehehe, administracion śpi  edit: a tak przy okazji 1x1 to ja sobie tylko czarny kwadrat umiem wyobrazić żeby był wyraźny 
|
|
|
|
|
|
Moa Anbessa Ze Imnegede Yehuda, Girmawi Kedamawi, Atse Haile Selassie, Seyume Igziabiher, Niguse Negest ze Ityopia
|
|
|
|
Niras
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 19, 2009, 05:00:10 » |
|
jak dobrze poszukasz i z matką przyjdziesz to prędzej czy później kogoś znajdziesz kto się zgodzi aczkolwiek nie polecam, bo jaki to ma sens?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Denis
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 19, 2009, 10:14:51 » |
|
No trochę młoda jesteś bo masz 14 lat... właśnie teraz zczaiłem. masz 14 lat a to form jest od 18, więc co tutaj robisz?  edit: a tak przy okazji 1x1 to ja sobie tylko czarny kwadrat umiem wyobrazić żeby był wyraźny  Może jakąś małą literkę xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aleksandra Kasiuk/slide
Moderator Globalny
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 19, 2009, 10:22:18 » |
|
to zczaj jeszcze, że już jej tutaj nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowy
Denis
Użytkownik