Strony: << 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Problem z tatuażem - wszystko sie rozpływa  (Przeczytany 3901 razy)
misiek54
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #25 : Kwiecień 09, 2008, 14:30:44 »

spoko spoko z mila checia powiem kto to wykonal sudio KAMELEON w koszalinie

to ja juz nie kumam nic

http://misiek54.getphoto.pl

misiek54 nie odpowiada na pytania pokrywające się z tematyką forum. szczególnie na gg i pm
patiman1
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #26 : Kwiecień 09, 2008, 15:19:51 »

no poprstu ten napis co mam skrzaniony zrobilem w KORKODYLU ale to juz nie jest wazne teraz czekam az mi sie to zagoi i lece do szczecina powiedz mi do ktorego z nich mam isc Sebastiana Abramczuka czy Leszek Janiny bo ich znalazlem na stronie  Gonza nie znam ich wiec pytam. Ale z tego co widze obydwoje ostro ogazniaja temat :)
Przemek Polek
Administrator
Użytkownik

« Odpowiedz #27 : Kwiecień 09, 2008, 18:02:39 »

to ja juz nie kumam nic

ja tez nie. i nie lubie jak mnie ktos oklamuje i olewa ponowne pytanie ( w tym przypadku Twoje) mowiac ze to nie wazne

edit: no to czekam na wyjasnienie tego bajzlu

patiman1
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #28 : Kwiecień 09, 2008, 18:29:10 »

« Odpowiedz #15 : Kwiecień 07, 2008, 15:03:57 »

spoko spoko z mila checia powiem kto to wykonal sudio KAMELEON w koszalinie

A wiec w tej odp z 07.04.08 powinienem wpisac studio " KROKODYL " wiec z gory oficjalnie przepraszam studio KAMELEON to sa dosc podobne nazwy wiec popelnilem pomylke i z tego tez powodu ludzie sie zakredzili z gory przepraszam. Mam nadzieje ze od teraz juz wszystko bedzie jasne.
Sircobra
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #29 : Grudzień 25, 2009, 19:55:57 »

najlepiej jest nei zakrywac folia po skonczeniu z tego co mi wiadomo
misiek54
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #30 : Grudzień 25, 2009, 20:05:48 »

a mozesz powiedziec dlaczgo?
Sircobra
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #31 : Grudzień 26, 2009, 11:36:32 »

dlaczego nie zakryawc folia? najlepiej rana sie goi gdy ma doplyw powietrza a folia jest zakladana tylko poto zeby nie brudzic ubran pierwsza dziare mialem zakryta folia a drugiej nei zakrywalem  obydwie dbalem tak samo dobrze i druga zncznei szybciej mi sie zagoila i jest leprzy kolor a robilem ja tymi samy tuszami co pierwsza i u tego samego goscia z tego wnioskuje ze lepiej nie zakrywac i inym tez radze i z tego co mi pisali to goi sie wysmienicie i zostaje ladny kolor
misiek54
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #32 : Grudzień 26, 2009, 13:31:00 »

czyli uwazasz ze osobe ze swiezo zrobionym tatuazem, nalezy puscic do domu bez zadnego opatrunku, zeby krew, tusz i osocze ciekly sobie az utworza z ubraniem twarda skorupe, ktora odejdzie pozniej razem z calym tatuazem?
hihor
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #33 : Grudzień 26, 2009, 16:32:45 »

czyli uwazasz ze osobe ze swiezo zrobionym tatuazem, nalezy puscic do domu bez zadnego opatrunku, zeby krew, tusz i osocze ciekly sobie az utworza z ubraniem twarda skorupe, ktora odejdzie pozniej razem z calym tatuazem?

mnie sie wydaje ze koledze sircobra chodzi o to zeby po tych przyslowiowych 3h po dziaraniu folii nie nosic, a nie zeby puszczac do domu po dziaraniu bez zabezpieczenia.

no chyba Ty!
Sircobra
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #34 : Grudzień 26, 2009, 18:08:32 »

nie odrazu po przyjsciu do domu pozdejmowac wszystko i nosci go odkrytym od czasu doczasu zbierajac osocze sucha chusteczka ale po paru godzinach
Funky
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #35 : Grudzień 26, 2009, 18:19:45 »

Nie do końca tak to jest... Może mi powiesz w takim razie, dlaczego 95% tatuatorów i osób wydziaranych do granic możliwości biega w folii co najmniej 3 dni?

Poza tym to jak się dziara przyjęła zależy od wielu rzeczy i porównywanie 2 zagojonych tatuaży to zbyt małe doświadczenie, żeby się wypowiadać w tej kwestii tak pewnym głosem. Dużo zależy od głębokości kłucia, a tym samym miejsca robienia tatuażu, kondycji fizycznej podczas dziarania i gojenia itp.

666
Nowy
Sircobra
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #36 : Grudzień 26, 2009, 18:43:03 »

mowie ze tak ktos ma robic czy cos tylko mowie co ja zauwazylem jak narazie
Strony: << 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: