Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: "Kreskówkowe" tatuaże  (Przeczytany 1171 razy)
gonzollo
Gość

Ignoruj
« : Luty 01, 2010, 10:33:23 »

Witam, wiecie może kto w PL oprócz Davee robi tatuaże w stylu kreskówkowo-komiksowym? Zależy mi nie tyle co, na osobie która potrafiłaby jedynie wydziarać gotowy wzór, ale przede wszystkim na takiej która potrafiłaby coś ciekawego skomponować (miejsce - rękaw).
miss venflon
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #1 : Luty 01, 2010, 10:49:09 »

Witam, wiecie może kto w PL oprócz Davee robi tatuaże w stylu kreskówkowo-komiksowym? Zależy mi nie tyle co, na osobie która potrafiłaby jedynie wydziarać gotowy wzór, ale przede wszystkim na takiej która potrafiłaby coś ciekawego skomponować (miejsce - rękaw).
oprócz Dawida nasuwają mi się
http://www.brodotyp.com/
i Sławek Myśków-obecnie NAutilus Wrocław
Dzastinaa
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #2 : Luty 16, 2010, 17:05:23 »

Ja uwielbiam kreskówkowe i kolorowe tatuaże, chetnie bym oglądneła ta strone podaną powyżej ale pisze mi zebym sie zmywala z tamtad bo ma pełno wirusów :| Też tak macie ??

septum (1.6 mm)

venom (1.6 mm)

left lobe (14mm), right lobe (14mm)

2x nipple (1,2 mm)

Bridge (1,2 mm)
Funky
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #3 : Luty 16, 2010, 18:21:52 »

Mi NOD coś blokuje, prawdopodobnie jakies pop-upy albo inne śmieci. Ale skoro coś blokuje, a strona działa, to raczej nie widzę problemu ;]

Zawsze pozostaje MS:

www.myspace.com/brodotyp

666
naim
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #4 : Luty 16, 2010, 20:10:19 »

Mi nie a mam eseta noda,
Jak po comic to tylko do brody, tatuaze daveee sa jak dla mnie na 1 kopyto a broda ma swoj styl imho fajniejszy niz dejv

Funky
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #5 : Luty 16, 2010, 22:52:38 »

tatuaze daveee sa jak dla mnie na 1 kopyto a broda ma swoj styl imho fajniejszy niz dejv

Może te mniejsze są do siebie podobne, ale mówimy tu o rękawie, a w takich przypadkach Davee potrafi się moim zdaniem wykazać. Ogólnie większe dziary, full kończyny i duże powierzchnie to dla niego najlepsze pole do popisu i potrafi swój kreskówkowy styl połączyć np. z zajebistymi cieniami. Problem w tym, że stał się ostatnio bardzo popularny i każdy przychodzi do niego po byle gówno 10x10cm, bo "chce mieć dziarę od Dejwa" :) Więc nie ma co mówić moim zdaniem o dziarach na jedno kopyto ;]

A Broda dziara jednak w nieco innym stylu i to też kwestia gustu oczywiście. Jak dla mnie jego prace są zajebiste właśnie jako pojedyncze 'małe' dziarki, ale nie dałbym sobie zrobić u niego np. rękawa czy pleców. Kolejna przewaga Dave'a - pełne wykorzystanie przestrzeni i jej wypełnienie. No ale kwestia gustu :)
Nowy
W.
Użytkownik

This pain is just an illusion.

Ignoruj
« Odpowiedz #6 : Luty 17, 2010, 01:01:30 »

Te dzastinaa już się na awatarze bridżem chwalisz?  Jęzor
Myśków z Brodą Daveee'go na łeb biją moim zdaniem. Jakoś przeżarł mi się jego styl, no nie łapie mnie za serce po prostu. Anabi o ile się nie mylę nawet, nawet sobie radzi (praca nagrodzona na Easterartfusion bodajże, łapy sobie nie dam uciąć), z tym że to nie jest już taki "krejzi kartun".
W każdym razie podpisuję się pod missvenflon dwoma rękami i nogami  :]
bleachs
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #7 : Marzec 30, 2010, 17:54:23 »

a gdzie można "złapać" Brodę?
na jakichś konwentach w PL się pojawia?
rasta
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #8 : Marzec 30, 2010, 18:30:38 »

TF 2010,

a złapać można w wawie

Moa Anbessa Ze Imnegede Yehuda,
Girmawi Kedamawi, Atse Haile Selassie,
Seyume Igziabiher, Niguse Negest ze Ityopia
bleachs
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #9 : Marzec 30, 2010, 19:05:52 »

ok,dzięki.trzeba będzie pomyśleć
wcześniej nie znałam jego prac, a stwierdziłam, że właśnie tego szukam
blachon
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #10 : Marzec 30, 2010, 21:40:01 »

broda pracuje w studiu
www.handofgod.pl
lapalbym go raczej wlasnie w wawie, ale to moze dlatego ze nie jestem zwolennikiem dziarania na konwentach Mrugnięcie
a Brode szczerze polecam, bo i bardzo pozytywny, smiszny czlowiek, i pomysly ma super :)

ie wiem jak się panu odwdzięczyć... - Wie pani.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: