|
la bandita
|
 |
« Odpowiedz #250 : Styczeń 16, 2007, 20:26:47 » |
|
to mzoe zmienic kolczyk?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misiek54
|
 |
« Odpowiedz #251 : Styczeń 16, 2007, 20:27:53 » |
|
hm jesli dobrze wydedukowalem to moja robota. i dlaczego tak wystaja to ja nie wiem O_o zaozylem normalne surfacebary i na poczatku na bank tak nie bylo....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alansa
Gość
|
 |
« Odpowiedz #252 : Styczeń 16, 2007, 20:34:49 » |
|
zgadza sie ty je robiles a tak wystawac obydwa po pewnym czasie zaczely w sumie to mi jakos nieprzeszkadzalo a teraz to nie wiem wymienic kolczyki? denerwuje mnie to zwlaszcza ze czasami praktycznie wogle tego nie widac a innym razem jest wlasnie takie czerwone i tak juz od ponad 2 miesiecy
|
|
|
|
|
|
a roztrzęsione fatalnie ręce Oraz na mózgi z daremnej męce
I na te płuca co bez powietrza Na strach bezsenny na koszmarny zegar
Na wszystko co jest udziałem naszym Błagamy wzgląd miej ironiczna Pani
|
|
|
|
misiek54
|
 |
« Odpowiedz #253 : Styczeń 16, 2007, 20:38:31 » |
|
hm dziwne z tym wystawaniem. nie wiem czy wymiana cos da...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
la bandita
|
 |
« Odpowiedz #254 : Styczeń 16, 2007, 20:42:17 » |
|
a czemu ten surface bar ma taki duzy kat? zawsze z czasem zaczyna troche sterczec, bo kolczyk wychodzi troche blizej powierzchni skory, dopasowuje sie bardziej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misiek54
|
 |
« Odpowiedz #255 : Styczeń 16, 2007, 20:44:09 » |
|
duzy kat? normalny 90 stopni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
la bandita
|
 |
« Odpowiedz #256 : Styczeń 16, 2007, 20:45:30 » |
|
hm to nie wiem, dziwnie jakos wyglada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misiek54
|
 |
« Odpowiedz #257 : Styczeń 16, 2007, 20:47:40 » |
|
hm niepamietam co to byly za surfacebary ale surfacebary.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hanex
|
 |
« Odpowiedz #258 : Styczeń 17, 2007, 00:11:42 » |
|
a jak dla mnie kolczyk jest minimlanie za dlugi, mam cos podobnego, ale jednak innego obecnie z dekoltem, wiem, ze jakby przeklucie bylo kawalek dluzsze kolczyk by sie schowal, a tak to zawsze z jednej strony bedzie sie podbijal do gory, bo nie ma miejsca, zgiecie nie jest ostre, tylko jest tam zaokraglenie, wieksze lub mniejsze.i musi sie gdzies schowac. i dlatego ta dziurka tam wyglada, jest ciagle w ruchu i z tej strony surface bar kompletnie nie spelnia swej roli.
|
|
|
|
|
|
need a hero (...)he's gotta be strong and he's gotta be fast and gotta be fresh from the fight
|
|
|
|
misiek54
|
 |
« Odpowiedz #259 : Styczeń 17, 2007, 08:16:35 » |
|
no wlasnie na poczatku tak nie bylo dlatego mam rozkmine:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alansa
Gość
|
 |
« Odpowiedz #260 : Styczeń 17, 2007, 15:16:05 » |
|
czyli to mi raczej niezniknie, a smarowac to czyms, jakas mascia czy cos?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
la bandita
|
 |
« Odpowiedz #261 : Styczeń 17, 2007, 15:28:36 » |
|
zmien kolczyk na krotszy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alex
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #262 : Czerwiec 18, 2007, 17:08:28 » |
|
Sorry, ze odgrzebuje stary topik ale mnie to dręczy ;] wrzuciłam w Absurdy, ale tam nei każdy kompetentny zagląda xP to z ostatniej chwili: http://i72.photobucket.co...id/Obraz792.jpg surface mojej kumpeli ;] własnej roboty + zwykła sztanga. kłute wczoraj, ale podobno jutro ma miec założony kolczyk robiony na zamówienie.. no niby wszystko pięknie.. ale.. i po co tyle jebania... :|  xP P.S mam nadzieje, ze ona mnie nie zjebie za to, o ile jest użytkownikeim tegóz forum ;] sorry K. ale mogłas to załatwić dużo prościej, a teraz ci sie może babrć i tyle. Możesz mieć problemy, których byś peniwe nie miaął gdybyś odrazu włożyła surface bar'a... ->przynajmniej tyaka moja opinia. coś się może jej zjebć? jak myślicie? 2 dni ze zwykła sztanga to znowu nei tak dużo ;]...? //szereg pytań nooba ;] // Pozdro. Alex z góry dzięki za odp, bo mnei w sumie to też niejako dotyczy jako, że planuję takie przekłucie po wakacjach 
|
|
|
|
|
|
quot;..Lepiej grzeszyć i żałowć, niż żałowć, że się nie grzeszyło.." ^^
|
|
|
|
la bandita
|
 |
« Odpowiedz #263 : Czerwiec 18, 2007, 19:04:11 » |
|
zle wkleiles link
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misiek54
|
 |
« Odpowiedz #265 : Czerwiec 18, 2007, 21:57:27 » |
|
do mnie ktoś pisal od tego zdjecia. Ty, Alex?
jak dla mnie to wyjdzie tak czy siak, dosyc dziwne umiejscowienie. no i nie kumam tego zmieniania kolcow.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alex
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #266 : Czerwiec 18, 2007, 23:29:39 » |
|
Ale ktoś na forum pisał? - > nie nie ja, taka znajoma/kumpela  zaintrygowało mnie to, więc chciałąm Was, fachowców sppytć o zdanie...  pewnie mam u niej przejeb, no ale trudno xD z tym zmienianiem kolców to jebania w chuj ;] jakby nie mogła od razu surface bar'a założyć..? ale to już jej sprawa, pytanie tylko, czy się jej uda dobrze zmienić, zeby się nic nie babrało? jak to jest? bo słyszłam, że jak się ma już jakiś czas sztange to później normalny surface bar się nie przyjmuje i się babrze zajebiście ;/  ? ratujcie nooba ^^ xD pozdro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VemEmoKid
Gość
|
 |
« Odpowiedz #267 : Czerwiec 21, 2007, 17:55:50 » |
|
Sorry, ze odgrzebuje stary topik ale mnie to dręczy ;] wrzuciłam w Absurdy, ale tam nei każdy kompetentny zagląda xP to z ostatniej chwili: http://i72.photobucket.co...id/Obraz792.jpg surface mojej kumpeli ;] własnej roboty + zwykła sztanga. kłute wczoraj, ale podobno jutro ma miec założony kolczyk robiony na zamówienie.. no niby wszystko pięknie.. ale.. i po co tyle jebania... :|  xP P.S mam nadzieje, ze ona mnie nie zjebie za to, o ile jest użytkownikeim tegóz forum ;] sorry K. ale mogłas to załatwić dużo prościej, a teraz ci sie może babrć i tyle. Możesz mieć problemy, których byś peniwe nie miaął gdybyś odrazu włożyła surface bar'a... ->przynajmniej tyaka moja opinia. coś się może jej zjebć? jak myślicie? 2 dni ze zwykła sztanga to znowu nei tak dużo ;]...? //szereg pytań nooba ;] // Pozdro. Alex z góry dzięki za odp, bo mnei w sumie to też niejako dotyczy jako, że planuję takie przekłucie po wakacjach  1. To nei sztanga tylko bioplastowy banan. 2. Daj spokoj i zajebiscie ze bez mojej zgody./ 3. nie zjebie sie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
la bandita
|
 |
« Odpowiedz #268 : Czerwiec 21, 2007, 19:25:53 » |
|
jak bioplastowy banan to moge ci obiecac ze sie zjebie ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VemEmoKid
Gość
|
 |
« Odpowiedz #269 : Czerwiec 21, 2007, 19:43:45 » |
|
jak bioplastowy banan to moge ci obiecac ze sie zjebie ;] Taki mi w studiu zalozyli? Pozatym na razie jest ok. A surfacebara nie moglam zalozyc bo to jest praktycznie na kosci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
la bandita
|
 |
« Odpowiedz #270 : Czerwiec 21, 2007, 19:46:21 » |
|
to ze w studiu zalozyli nie oznacza ze jest to wykonane prawidlowo. tylko i wylacznie powinien byc surface bar. zwlaszcza na nadgarstku gdzie nawet surface bary bardzo czesto migruja.. na razie to na pewno jest ok, troszke czasu minie zanim sie zjebie. jak to na kosci??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kropka_w_paski
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #271 : Czerwiec 21, 2007, 19:49:51 » |
|
jak to na kosci??
no właśnie, mnie też to zastanawia oO
|
|
|
|
|
|
* PUF!*
|
|
|
|
VemEmoKid
Gość
|
 |
« Odpowiedz #272 : Czerwiec 21, 2007, 19:55:57 » |
|
lewa reka, po lewej stronie jest kosc. tak wystajaca. gdy nia ruszam, rusza sie i kolczyk. wiec sa bardzo blisko siebie. o.O?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verity
Gość
|
 |
« Odpowiedz #273 : Czerwiec 21, 2007, 20:00:57 » |
|
przeciez on Ci wyjdzie^^ nie moglas zrobic na srodku a nie z boku?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VemEmoKid
Gość
|
 |
« Odpowiedz #274 : Czerwiec 21, 2007, 20:05:12 » |
|
Czesc Kochanie. 'Nie nie moglam. Chcialam tu. i tak zrobial m??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|