Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Wampirzy uśmiech  (Przeczytany 1503 razy)
Kropka_w_paski
Użytkownik

Ignoruj
« : Sierpień 26, 2009, 01:49:11 »

Szukając filmików z rozcietym językiem natrafiłam na ten:

http://www.youtube.com/watch?v=U1F1LGbDAqA

języczek śliczny, cała pani również. Jednak pierwsze co mi przyszło na myśl to to, że chce takie zęby!
Myślicie, że łatwo będzie takie coś załatwić w Polsce?

* PUF!*
kasia
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #1 : Sierpień 26, 2009, 06:53:10 »

znajoma z francji mówiła, że tam u nich za 100 euro mozna zrobic sobie takie wkladki, które ponoc bardzo godnie wygladaja.
i moze jakies informacje tutaj znajdziesz Mrugnięcie http://forum.bodymodifica...ons.pl/inne/tooth-filing/
Nowy
Borys
Użytkownik

Fareduil Tusdar

Ignoruj
« Odpowiedz #2 : Sierpień 26, 2009, 08:41:34 »

powiem tak. w karzdym dobrym "prywatnym" gabinecie protetyczno-dentystycznym teraz takie zrobią bez zadnego problemu. cena tylko jest srednia, ale jak ktos chce. robia gotowe implanty, lub dowiercaja kawalki zeba - dosc trudne gdyz ma sie to do czasu az dentysta sam nie usunie. Drugi sposob to nakladki, robi sie mostek pod dziasla i tak mozna zakladac tylko na impreze, koncert, fest. Wystarczy sie popytac.

Okash Rise (demo 2009)
Beoska
Użytkownik

Orc Queen

Ignoruj
« Odpowiedz #3 : Maj 11, 2010, 01:39:43 »

Ależ spiłowanie zębów cholernie boli, podobno jest to nie do opisania. Koleżanka musiała przypiłować jednego zęba z powodów zdrowotnych i pomimo mocnego znieczulenia płakała z bólu, więc co w przypadku, kiedy kształt zmienia się tak radykalnie? I zadziwia mnie długość, normalnie kły u człowieka nie są takie długie.

Co nie zmienia faktu, że uśmiech dziewczyna ma przecudowny i zęby są absolutnie fantastyczne!

To nie ja wyłoniłam się z łona Matki Ziemi
powstałej w wyniku kaprysu Chaosu.
To Chaos wyszedł z mojej znerwicowanej głowy
i zwymiotował Wszechświat.
Sanders
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #4 : Maj 11, 2010, 09:41:34 »

to nie jest raczej piłowanie zębów, a "nakładki". Tak jak pisze Boeska- to nienaturalna długość ludzkich kłów, więc pozostają nakładki:)
jankesss
Ostrzezony
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #5 : Maj 28, 2010, 17:42:12 »

co do spiłowywania zębów to boli jak jasny skur***** miałem jednego kła na dole spiłowywanego z powodów zdrowotnych i drugiego już nie pozwoliłem ..borowanie czy kanałowe przy tym to naprawdę łaskotki.
Jak wam kiedyś powiedzą w gabinecie 'zaraz spiłujemy będzie ładnie' ...to uciekajcie jak najszybciej! ;p

ale dobra koniec offtopa..

podobają mi się takie wampirze ząbki ale chciałbym nieco delikatniejsze ;]

'be yourself whatever they say'
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: