Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: urethral reroute ? ...  (Przeczytany 5861 razy)
wojtek
Gość

Ignoruj
« : Wrzesień 23, 2006, 22:27:10 »

Witam wszystkich . Wojtek z tej strony , jestem na tym forum świeżynka .
Bardzo fajnie , że udało mi się trafić na to forum zajmujące się poruszaniem tematów wszelkich modyfikacji ciała .
Przyznam się szczerze , że jeżeli chodzi o modyfikację własnego ciałka to narazie nie mam się czym chwalić .
Ale zamierzam sobie coś wykonć tylko mam mały problemik w związku z tym natury technicznej .
Chcę sobie wykonć przetokę mosznową pewnie większości forumkowiczów , tego typu modyfikacja jest znana .
A mój problem polega na tym , że już pytałem różnych lekarzy urologów czy może mi ktoś wykonć tego typu zabieg , i tu klapa wszyscy odmawiali tłumacząc się , że to jest zabieg okalaczający i rózne tam takie pierdoły gadali .
I nie przemawiało do nich nic , że to jest moja suwerenna decyzja i mnie się to podoba i chcę to mieć wykonane i , że to jest moje ciałko i zrobię z nim co chcę .
Próbowałem z innej strony jak nie chcą go sami wykonć , to poprosiłem aby któryś z nich opisał mi technikę wykonania tego zabiegu , jakich trzeba by narzędzi medycznych i srodków typu ( rurki czy cewniki ) użyć i jakie srodki ostrożności zachowć by uniknąć ewentualnych powikłań .
I niestety kicha wszyscy nabrali wody w usta .
Jednak widć , że nasz kraj jest jeszcze daleko z tyłu z wszystkim , na zachodzie można zrobić wszystko i to bez większego problemu w myśl powiedzenia - " klient nasz pan " .
Wiem , że są ośrodki medyczne w Belgi i Holandi , które wykonują tego typu zabiegi i wiele innych , lecz niestety muszę przyznć , że niezbyt jest mnie stć wykonć taki zabieg w prywatnej zachodniej klinice .
I w związku z tym zwracam się z pytankiem do was forumkowicze może ktoś z was wie czy w Polsce można gdzieś bezpiecznie wykonć tego typu zabieg już nie koniecznie w szpitalu , ale żeby był wykonany w miarę fachowo i bezpiecznie i w jakiś czystych warunkach ? .
Jeżeli chodzi o jakąś kasę to można się zawsze dogadć oczywiście w miarę moich skromnych możliwości finansowych .
I tak już na koniec zapytam : co sądzicie o tego typu modyfikacji ciała , niech każdy dorzuci swoje trzy grosiki może temat się rozwinie jak będzie więcej zwolenników tej metody .
Ciekaw jestem waszych opinni . I z góry dziekuję za ewentualne porady o , które prosiłem .
Pozdrawiam Wojtek-nowy .
misiek54
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 23, 2006, 22:52:54 »

bardzo fajnie ze podjales jakies rozpoznania, bo duza czesc ludz obejrzy jeden filmik i juz mysli ze moze sama robic. postaram sie pogadac ze znajomym ktory juz wykonywal podobne zabiagi i wtedy dam znac. mysle ze nie bedzie to jakas duza kasa. pozdrawiam

http://misiek54.getphoto.pl

misiek54 nie odpowiada na pytania pokrywające się z tematyką forum. szczególnie na gg i pm
wojtek
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 23, 2006, 22:57:22 »

P.S. Przepraszam , ale zapomniałem dodć do poprzedniej wiadomości link do fotek o tej modyfikacji ciała oto one poniżej . Pozdrawiam .

http://www.fotosik.pl/pok...zek/63602235b53588d2.html
http://www.fotosik.pl/pok...zek/ec04aa19e43d08b0.html
http://www.fotosik.pl/pok...zek/ddb89085b5a44fcd.html
http://www.fotosik.pl/pok...zek/e881be227bdbf1a6.html
http://www.fotosik.pl/pok...zek/60ff8bd045b4d92d.html

Dzięki misiek54 za tak szybką odpowiedź , jak faktycznie coś uda Ci się ustalić to daj znć - oczekuję
Pozdrawiam - narka .

edit: posty scalono
aga243
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #3 : Luty 07, 2007, 17:26:30 »

rozumiem wszytsko ale po co ci to?Co?Co?Co?
la bandita
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #4 : Luty 07, 2007, 17:32:38 »

[ot]bedac na takim forum nie powinnas pytaco takie rzeczy, kazdy ma swoje odchyly i ma do nich prawo, nie musi sie z nich tlumaczyc.[/ot]
SzamaN
Użytkownik

Apokaliptyczny Apostol

Ignoruj
« Odpowiedz #5 : Luty 08, 2007, 14:49:28 »

fajna kapa na kolczyk osobiscie bym sobie nie zrobił mimo ze mam juz guiche , tylko mam jedno pytanie - jak sie z tym seksić  ??

"Mój lśniący miecz i ma ręka sprawują sąd.
Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej
i zalicz mnie w poczet swoich świętych."
la bandita
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #6 : Luty 08, 2007, 15:11:32 »

ale to nie jest kolczyk.
koń
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #7 : Luty 08, 2007, 16:23:17 »

ale ja nei bardzo czaję, jak się z tym sika? przecież w siurze są opcje które pozwalają kontrolowac czy sie sika i jak bardzo, w takiej sytuacji chyba szcza się totalnie bez kontroli nie?

unning in psychodelic mode.
SzamaN
Użytkownik

Apokaliptyczny Apostol

Ignoruj
« Odpowiedz #8 : Luty 08, 2007, 17:36:22 »

Cytat: "xbanditax"
ale to nie jest kolczyk.

skrot myslowy , chodzilo  - ta rura w prąciu  :P

ponawiam pytanie - jak sie z tym sexić ??
dredlok
Moderator Globalny
Użytkownik

« Odpowiedz #9 : Luty 08, 2007, 17:47:28 »

Jaka rura? Wydaje mi sie, ze nie do konca rozumiesz na czym polega ten mod...

Dzieci są milsze od dorosłych
Zwierzęta są milsze od dzieci
Mówisz, że rozumując w ten sposób
musze dojść do twierdzenia
że najmilszy mi jest pierwotniak pantofelek

No to co
Milszy mi jest pantofelek
od ciebie, ty skurwysynie...'
SzamaN
Użytkownik

Apokaliptyczny Apostol

Ignoruj
« Odpowiedz #10 : Luty 08, 2007, 18:01:55 »

szczeze nie za bardzo  , nigdy mnie nie interesowal ,ale chodzi mi o to cos przeciagniete przez prącie i fakt jak sie z tym sexić i czy nie przeszkadza:P
dredlok
Moderator Globalny
Użytkownik

« Odpowiedz #11 : Luty 08, 2007, 18:08:54 »

Hehe, nie sadze, zeby to cos przeciagniete bylo na stale. nigdy sie tym bardziej szczegolowo nie interesowalam, ale wydaje mi sie, ze jest to tymczasowe, w celu wygojenia nowego ujscia dla cewki bez zarosniecia sie. No i raczej jak ze wszystkim, w czasie gojenia nie powinno sie uprawiac seksu :P A koncowy efekt jest bez zadnych rurek, po prostu dziura - ujscie cewki znajduje sie w innym miejscu niz dotychczas, czyli nie sikasz juz koncowka :P Chociaz nie zdziwilabym sie, gdyby co poniektorzy specjalnie sobie przekladali rozne rzeczy w ramach zabawy - tak samo jak niektorych rajcuje wkladanie wziernikow w cewke.
LittlePussy
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #12 : Luty 16, 2007, 00:03:14 »

moim zdaniem to alternatywa dl atych którzy chca miec cipke a nie chca tracic penisa :) no bo efekt koncowy tego zabiegu z tym mi sie wlasnie kojarzy. a co do seksu po takim zabiegu to hmmm wyglada mi na to ze wsyztsko jest normalnie poza jednym małym szczególem....wytryskiem, która stroną poleci Mrugnięcie
WOJTEK mam andzieje ze jak sobei to zrobsiz to podzielisz sie wrazeniami i rozwiejesz wątpliwosci, pozdrawiam i trzymam kciuki
rasta
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #13 : Luty 16, 2007, 01:38:02 »

tzn jest to skuteczny sposob antykoncepcji? :]

Moa Anbessa Ze Imnegede Yehuda,
Girmawi Kedamawi, Atse Haile Selassie,
Seyume Igziabiher, Niguse Negest ze Ityopia
koń
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #14 : Luty 16, 2007, 02:20:16 »

nie no sądze że sie tryska chujem dalej. nasieniowody lączą się z cewką już jakoś w kutachu.
joasia.tw
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #15 : Sierpień 03, 2009, 10:31:36 »

http://news.bmezine.com/2...rcing-a-urethral-reroute/

Niektórzy robią sobie sami takie rzeczy
misiek54
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #16 : Sierpień 03, 2009, 12:48:38 »

Niektórzy robią sobie sami takie rzeczy

no i?

i co to ma w ogole wspolnego z tematem?
revolutioon
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #17 : Sierpień 07, 2009, 15:59:19 »

ale ja dalej nie rozumiem, proszę niech mi ktoś powie- czemu ten mod służy?

I know the pieces fit, cuz I watched them fall away
Conor
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #18 : Sierpień 07, 2009, 16:11:08 »

uwielbiam takie pytania, po co na co, dlaczego, jak? nie latwiej olac temat albo zaakceptowac? Nie wnikam po co jest ten modwojtkowi ktory zalozyl ten  watek, ja cewnikowalem facetow zazwyczaj w ekstermalnych sytuacjach -np jak chcieli wygoic pa, ampe by nie meczyc sie z bolem zwiazanym z oddawaniem moczu:)

Piercer/bodymod artist

http://icterus.pl.tl/
revolutioon
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #19 : Sierpień 08, 2009, 11:37:31 »

nie chodziło mi o to z jakiego powodu wojtek chce to zrobić, tylko czy te powstałe dziury mają czemuś służyć czy mają tylko cieszyć oczy
aqL
Użytkownik

THERE`s PROBABLY NO GOD

Ignoruj
« Odpowiedz #20 : Styczeń 03, 2010, 00:51:34 »

I jak z Wojtkiem, bo jestem ciekawy? Pewnie i tak się nic nie dowiem...

Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
Nowy
Aleksandra Kasiuk/slide
Moderator Globalny
Użytkownik

« Odpowiedz #21 : Styczeń 03, 2010, 01:04:47 »

no trochę kiepsko - ostatnio był tutaj prawie 3 lata temu.

BYNAJMNIEJ =/= PRZYNAJMNIEJ
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=6119
wojtek
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #22 : Kwiecień 29, 2010, 20:01:18 »

Witam. Tak zgadza się dośc długo się tu nie pojawiałem, ale nie zapomniałem o tym ciekawym forum, no i znowu jestem.
A jeżeli chodzi o pytanie aqL i zaspokojenie ciekawości, to niestety nic nie udało mi się zrobić w sprawie mojej upragnionej modyfikacji.
Ponieważ na moim terenie nie znalazłem chętnego  fachowca, który tego typu modyfikację chciałby wykonać, a co ważniejsze wykonać ją dobrze bez powikłań dla mojego zdrówka.
Już w akcie desperacji myślałem nad wykonaniem tego sposobem tzw. domowym przy pomocy zakupionego skalpelka, gazy i może jakiegoś środka do dezynfekcji.
Ale boję się, że mogę z powodu braku mojej fachowej wiedzy medycznej przy wykonywaniu tego  typu zabiegu innego ujścia cewki moczowej, po prostu mogę sobie sam zaszkodzić, a to może się źle skończyć dla mojego organizmu.
Wiadomo mogą być jakieś powikłania typu zakażonka wirusowe typu HCV, itp. itd.
Ale cały czas wyrażam chęć i gotowość wykonania tej modyfikacji jak będzieku temu okazyjka.
Pozdrowionka dla pozostałych forumkowiczów Mrugnięcie
Therru
Gość

suoneczko

Ignoruj
« Odpowiedz #23 : Lipiec 18, 2010, 11:55:58 »

może poszukaj fachowca który Ci to zrobi poza granicami kraju?
możesz wybrać się też na jakiś konwent tudzież fest tatuatorski,połazić po stoiskach piercerów i popytać czy znają [IMIĘ!NAZWISKO!ADRES!] kogoś kto to wykonywał...
ja bym się jednak nastawiła na wyjazd zagramanicę celem zrobienia upragnionej modyfikacji Mrugnięcie

aurora tremens,delirium borealis.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: