dr.sic
Administrator
Użytkownik
|
 |
« : Wrzesień 05, 2006, 02:34:19 » |
|
wiem ze bylo jakies plemie ktore sobie wsadzalo kamienie jako implanty ale totalnie sobie nie przypominam jakie, skad i w ogole nic.. net ostatnio tez mi nie chodzi tak dobrze azeby poszukac.. ale moze wiecie cos na ten temat?
i chetnie tez uslyszalbym co o tym sadzicie.. bo zastanawiam sie nad tym dosc intensywnie ostatnio jakies gladziutkie otoczaki czy oszlifowane inne kamienie.. co myslicie? moglo by miec to jakis negatywne skutki?
|
|
|
|
|
|
Sadist nation
|
|
|
|
|
Kuba
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 05, 2006, 11:38:16 » |
|
sumatrzanscy Batakowie oraz Alfurowie z Celebesu umieszczali pod skora plytki ze zlota lub srebra. Praktykowano rowniez umieszczanie malych kamyczkow (okolo 1 cm) w penisie - czesto wychodzily razem z ropa :) pod skore czlonka wszczepiano rowniez perly (robili to czlonkowie japonskiej yakuzy)
info z ksiazki Klausa Prahlhansa "najbardziej szokujace sposoby upiekszania"
jesli chodzi natomiast o drugie pytanie to trudno powiedziec - kiedys pewnie mniej zwracano uwage na higiene a mimo tego sie udalo utrzymac takie implanty bez uszczerbku na zrdowiu - wiec mysle ze jakis ladnie oszlifowany kamyczek (np taki 1cm x 1cm) nic ci nie zrobi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annie
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 08, 2006, 19:52:03 » |
|
oj kiedys bardzo intensywnie sie tym interesowalam, no ale wiadomo ze przez brak higieny zylo sie krocej, takze jakis uszczerbek na zdrowiu napewno byl. ksiazke podana wczesniej przez przedmowce mialam okazje przeczytac i jezeli ktos ma taka mozliwosc to goraco zachecam do lektury;]
|
|
|
|
|
|
t la radio, et la radio hurle a tout vent
|
|
|
Epileptika
Użytkownik
In da Mood
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 30, 2006, 01:23:17 » |
|
myślę, że oprócz oszlifowania przydałoby się pokrycie takiego kamyczka jakąś substancją (silikonem?nie wiem, nie znam się...). Chodzi mi o to, że mógłby się ten kamyczek wykruszć, np. w wyniku uderzenia w miejsce zaimplantowania, a odłamki, nawet mikroskopijne mogłyby zrobić jakieś kuku typu zakażenie...
|
|
|
|
|
|
myspace.com/ssuspension
|
|
|
dr.sic
Administrator
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 30, 2006, 01:25:14 » |
|
mam wrazenie ze czytalas faq dot implanotw tylko jakos nie uwaznie ale mniejsza z tym jakbym chcial miec je otoczone czyms to na kij mi tam kamienie? juz lepiej teflon nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emi_j_emi
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 10, 2007, 10:40:30 » |
|
Odnośnie samego materiału - skoro mam od 12 lat żwir pod skórą na kolanie (takie do 1x3 mm, ale większość już powydłubywałam tych dużych) to jedyne co Ci może grozic to zakarzenie. Na wszystkich materiałach naturalnych moga występowć bakterie sporowe, ich nie wytępisz zwykła dezynfekcją, gotowaniem ani niczym takim. Jeżeli masz dostęp do jakiegoś laboratorium mikrobilogii albo innego w którym mogą Ci sterylizację tego kamulca przeprowadzić to śmiało. Możesz też zrobić sobie po prostu zastrzyk przeciwtężcowy. Bo to własnie tężec Ci zagraża najbardziej. W ogóle mniej ryzykowny pod względem bakteriologicznym jest kamień z wody niż z ziemi i lepszy z wód słonych niż słodkich.
|
|
|
|
|
|
Take it, enlarge it, became it before You like it or hate it and I'll be justify
|
|
|
beertek
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 19, 2007, 06:00:10 » |
|
ta tez slyszalem o tym plemieniu jakims odradzam uzywanie piaskowca ~:)
|
|
|
|
|
|
Nie tylko ja jeden jestem opleciony pajeczyna.Wszyscy tkwimy w sieci wlasnych uczynkow i pragnien. I robimy dobra mine do zlej gry. WSZYSCY BEZ WYJĄTKU
|
|
|
kwiatek74
Użytkownik
leker leker sex machine
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 16, 2008, 12:14:51 » |
|
mam kawalek butelki pod lukiem brwiowym ( spadlem z traktora) jak emi mam tez zwir w kolanie fajnie sie z tym zyje, polecam:)
|
|
|
|
|
|
pod niczym sie nie podpisuje to prowokacja z IPNu
|
|
|
|
Tomasz Rogowski
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 16, 2008, 15:52:34 » |
|
Polecam? Myśl co piszesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwiatek74
Użytkownik
leker leker sex machine
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 18, 2008, 18:49:24 » |
|
o co ci chodzi z tym mysleniem moge polecac co chce i jak chcem, i zaden martwiak nie bedzie ograniczal mojej wolnsci szczegolnie truposz pozbawiony poczucia humoru a jak cos sie nie podffffffoba to wpierdol;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przemek Polek
Administrator
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 18, 2008, 18:51:08 » |
|
o co ci chodzi z tym mysleniem moge polecac co chce i jak chcem, a zalozysz sie ze nie?? i zaden martwiak nie bedzie ograniczal mojej wolnsci szczegolnie truposz pozbawiony poczucia humoru a jak cos sie nie podffffffoba to wpierdol;) zluzuj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwiatek74
Użytkownik
leker leker sex machine
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 18, 2008, 18:59:46 » |
|
wszysko w twoch rekach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomasz Rogowski
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 18, 2008, 21:45:29 » |
|
o co ci chodzi z tym mysleniem moge polecac co chce i jak chcem, i zaden martwiak nie bedzie ograniczal mojej wolnsci szczegolnie truposz pozbawiony poczucia humoru a jak cos sie nie podffffffoba to wpierdol;) Rotfl powiem tak : Sopiale :) Mała pomoc: to po serbsku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marcin_
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 09, 2008, 23:43:16 » |
|
Jak dla mnie jedynym problemem, prócz tych związanych z dezynfekcją kamienia, byłby ewentualny dyskomfort. Przecież kamień to kamień - twardy jest. Nie wiem jak Wy, ale ja osobiście dostałbym kurwicy po tym, jak czułbym jednak coś bardziej twardego pod skórą, naciskającą na kość/mięśnie (w przypadku większego nacisku na to implantowane miejsce).
Właśnie, Sic, gdzie planowałeś ewentualny implant z kamienia? Temat ma dwa lata.. wyszło coś z tego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowy
xxx
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 29, 2008, 21:03:04 » |
|
Jak dla mnie jedynym problemem, prócz tych związanych z dezynfekcją kamienia, byłby ewentualny dyskomfort. Przecież kamień to kamień - twardy jest. Nie wiem jak Wy, ale ja osobiście dostałbym kurwicy po tym, jak czułbym jednak coś bardziej twardego pod skórą, naciskającą na kość/mięśnie (w przypadku większego nacisku na to implantowane miejsce). czlowieku czytaj co piszesz!!! a implanty z jakis polimerow (plastikow) albo z metali sa miekkie???
|
|
|
|
|
|
RUDE BARBIE
|
|
|
|