blaszak8
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #175 : Marzec 29, 2008, 23:12:35 » |
|
bardzo ladne szczegolnie ze sa w srodku serduszka ;];]
mimo wszystko podgojone i na zywo ladniej sie prezentuja ;];];]
|
|
|
|
|
|
"Kulturalny pan szuka kogoś kto chce, do końca chce do niego się poprzytulać"
|
|
|
|
|
|
Roślinka
|
 |
« Odpowiedz #176 : Kwiecień 02, 2008, 18:41:50 » |
|
dziękuję!  tylko jakimś dziwnym trafem to serduszko po zrobieniu removala cholernie zbladło, zrobiło się mniej wypukłe i jakby się rozlazło w paru miejscach ale co tam - i tak planuje jeszcze trochę ten motyw rozbudować (pewnie skończy się na full sleevie na nodze  )
|
|
|
|
|
|
"I can lead a nation with a microphone""
|
|
|
Bordowy
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #177 : Kwiecień 02, 2008, 20:44:18 » |
|
Specjalnie dla Roślinki:  troszke nierowna wyszła, gdyz w niektorych miejscach zrobil sie keliod a w innych nie, pozatym w niektorych mi jeszcze troche i zejdzie, trzeba bedzie poprawiac i falbanke w srodku dorobic :P Te Twoje X'y bardzo fajne są :) pzdr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Roślinka
|
 |
« Odpowiedz #178 : Kwiecień 06, 2008, 12:42:30 » |
|
uroki skar: nigdy do końca nie wiadomo jak to będzie wyglądać  w sumie na tym zdjęciu nie widać, żeby jakoś wyjątkowo nierówno keloidowała. i dziękuję. po raz kolejny dodając, że jestem cholernie ciekawa efektu końcowego Twego dzieła.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ysioo
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #179 : Kwiecień 06, 2008, 21:59:59 » |
|
 człowiekowi się nudzi po pijaku... eh... a to juz wygojona... (nie umiem robić zdjęć...  ) EDIT(slide): posty scalone.
|
|
|
|
|
|
myspace.com/ysioo88
lastfm.pl/user/ysioo88
|
|
|
|
|
|
misiek54
|
 |
« Odpowiedz #181 : Kwiecień 06, 2008, 23:15:06 » |
|
technicznie jest cienka jak dupa weza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aglaja
Użytkownik
Killer Klown from outer space.
|
 |
« Odpowiedz #182 : Maj 07, 2008, 03:46:00 » |
|
Oj Misiek nie bądź taki brutalny. W kraju gdzie nikt w sumie nie robi skar zawodowo nie można jeździć po tych co robią cokolwiek. Konstruktywną krytykę napisz. Też chce sobie robić skare i zbieram info. Mało tego w sumie, ale da radę se poradzić:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misiek54
|
 |
« Odpowiedz #183 : Maj 07, 2008, 08:19:28 » |
|
jak moge byc konstruktywny, jak typ wrzuca fotke czegos na pol lydki(bedziesz zalowal, o ile juz nie zalujesz) co jest pociachane jak mieso na kebap, i po wygojeniu nie bedzie wygladac jak skaryfikacja, tylko smietnik z bialych kreseczek i jeszcze pisze ze mu sie po pijaku nudzillo....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aglaja
Użytkownik
Killer Klown from outer space.
|
 |
« Odpowiedz #184 : Maj 07, 2008, 16:27:16 » |
|
Z tym po pijaku faktycznie kolega przyjebał. Już mógł nic nie pisać. To nie elo jest wbrew pozorom panie Ysioo. Misiek laickie pytanie - Odbił sobie wzór po czym wyciął. Ja widzę tyle. Co jest źle? (zapytałabym na PMce ale masz napisane, że nie można;p)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misiek54
|
 |
« Odpowiedz #185 : Maj 07, 2008, 16:48:29 » |
|
jest po prostu poszarpane. takie linie robi sie jednymi pociagnieciami i na jednej glebokosci a nie "szarpiac" skore. teraz moze wyglada spoko, ale przy odrobionie pecha, za jakies 2 lata beda po prostu biale poszarpane kreski.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fated
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #186 : Maj 07, 2008, 17:36:48 » |
|
ale wzór jest fajny  i nie "kebap" tylko "kebab".
|
|
|
|
|
|
I`m not a racist. I hate everyone equally.
Im większe cycki tym niżej spadają.
Go fuck yourself or die tryin'
|
|
|
preg
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #187 : Maj 13, 2008, 09:44:05 » |
|
Ale o co, przecież linie są zrobione jednym cięciem ale nie na jednej głębokości. Tak mi się wydaje, ale nie wiem bo zdjęcie niewyraźne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misiek54
|
 |
« Odpowiedz #188 : Maj 13, 2008, 17:13:47 » |
|
nie sa robione jednym cieciem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomasz Rogowski
|
 |
« Odpowiedz #189 : Maj 13, 2008, 19:01:04 » |
|
Nie jest źle, nie łatwo robi się zaokrąglone linie jednym cięciem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Roślinka
|
 |
« Odpowiedz #190 : Maj 14, 2008, 11:17:56 » |
|
niektórzy skaryfikatorzy preferują wykonanie kilku płytszych nacięć obok siebie zamiast jednego głębokiego cięcia. szczególnie właśnie przy zaokrąglonych liniach. niekoniecznie musi to być wynikiem słabego warsztatu technicznego. [oczywiście, Pana, który po pijaku sobie nogę dziabał nie podejrzewam o celowe zastosowanie tego zabiegu  ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ysioo
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #191 : Maj 20, 2008, 21:14:43 » |
|
A wam jak napisać że macie skoczyć do ognia to skoczycie ? Dla mnie pić a pić to jest różnica… nie popadajcie w jakiś obłęd … zabieg był celowy, picie nie... tłumaczyć się nie będę… nie musze... nie zrozumieliście przekazu to trudno i mam to w dupie… !
Misiek ale ja taki idealny jak ty się nie urodziłem… a skąd wiesz jaki ja mam organizm że blizny od razu znikną ? i tu jesteś błędzie ! I'm sorry...
A jeśli chodzi o skare… to z początku ją zaniedbałem trochę… nie pieściłem jej aż tak jak to miałem zamiar robić… ale to już inna bajka
Podziękował wszystkim za komentaże ! przydadzą się…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwiatek74
Użytkownik
leker leker sex machine
|
 |
« Odpowiedz #192 : Wrzesień 26, 2008, 12:32:59 » |
|
tylko prosze nie zygac bo jednak dzielo sztuki, fantastyczny przyklad fuzji pomiedzy wizjonerem (ja oczy-wiscie) i tepa sila robocza (ortopeda ocz-wiscie)
czyz nie wspanialy ten jakze prosty i banalny w zalozeniu scieg francuski, w kraju nad wisla harcerskim zwany (kurwa, za te szwy gnojowi urwe jajca i wepchne z sambalem na dokladke, do gardla)
a jak juz zdobede rendgena to tez sie pochwale, wtedy bedzie mozna naprawde ocenic porazajaca wymowe tej instalacji a moze mobila
a dzielo owo nazwa sie "ostatni wiraz Tryumpha"
|
|
|
|
|
|
pod niczym sie nie podpisuje to prowokacja z IPNu
|
|
|
|
Tomasz Rogowski
|
 |
« Odpowiedz #193 : Wrzesień 26, 2008, 12:51:45 » |
|
o kurwa :O
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misiek54
|
 |
« Odpowiedz #194 : Wrzesień 26, 2008, 13:26:26 » |
|
a to ponoc w polsce jest chujowa sluzba medyczna ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwiatek74
Użytkownik
leker leker sex machine
|
 |
« Odpowiedz #195 : Wrzesień 26, 2008, 13:39:28 » |
|
wkladka z tytanu i sruby sa ok, dobra robota zdiecie po 6 dniach i jak narazie goi sie wysmienicie, chuj z szwami jak mi beda za rok wyciagac implant ( bo jak sie znowu wypierdziele z ustrjstwem w nodze to nie bedzie wesolo..) to moze zaloza jakies pozadne a nie na okretke juz mam zajebisty pomysl na dziare 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
la bandita
|
 |
« Odpowiedz #196 : Październik 02, 2008, 03:14:51 » |
|
mnie tam sie podoba, ladna blizna po tych szwach bedzie :P mam slabosc do szycia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kate_Star
Gość
|
 |
« Odpowiedz #197 : Maj 09, 2009, 12:41:26 » |
|
Ja mam już od kilku miesięcy scaraficatie na przed ramieniu robiłam sobie sama wyszła mi bardzo dobrze ale szkoda że scary nie widać tak fajnie jak normalnego tatuażu . Ale jedno mogę stwierdzić wcale to nie jest aż tak bolesne jak poniektórzy sobie myślą 
|
|
|
|
|
|
"Jestem nieuczciwy i możesz uczciwie liczyć na moją nieuczciwość. Ludzie uczciwi są nieprzewidywalni. Zawsze mogą zrobic coś niewiarygodnie głupiego" Jack Sparrow
|
|
|
SmyrSmyr
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #198 : Czerwiec 08, 2009, 16:17:01 » |
|
mi osobiście nie podobają się takie szerokie, wystające blizny, wolę takie, które po prostu maja inny kolor skóry. bez zdejmowania skóry, po prostu dosyć głębokie pojedyncze nacięcia. mam już takie dwie duże i trzy małe gwiazdki na wewnętrznej stronie przedramienia i diament po prawej stronie podbrzusza. są urocze :)
|
|
|
|
|
|
I'm sorry, God is busy now, so how can I help you?
|
|
|
Antisocial
Gość
|
 |
« Odpowiedz #199 : Czerwiec 12, 2009, 19:22:54 » |
|
A od dawna je masz? Bo tak z mojego doświadczenia to takich blizn po jakimś czasie praktycznie nie widać;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|