Strony: << 1 ... 9 10 [11]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Psycho Cyborgs  (Przeczytany 38311 razy)
dzulien
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #250 : Maj 14, 2008, 18:20:07 »

oczu nie mogę oderwać od zdjęć i filmów z cyborgami, już po trzecim zdjęciu przestało mnie to w jakikolwiek sposób wstrząsać, i kompletnie mnie nie obrzydza (choć widok krwi nigdy mnie nie wzruszał, ale 'cyborgowa' wytrzymałość na ból jest niesamowita) - w porównaniu z setkami amatorskich filmików przedstawiających np. rozcięcie języka w studiu, na widok których chce mi się rzygać.
zaperro
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #251 : Lipiec 31, 2008, 22:31:14 »

Pytanie do la bandita:
wystepujecie we wrzesniu w Londynie?
la bandita
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #252 : Sierpień 01, 2008, 02:27:53 »

we wrzesniu czy w pazdzierniku na pewno wystepujemy na bizarre ball
nie pamietam kiedy jest dokladnie
Dzastinaa
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #253 : Wrzesień 01, 2008, 17:42:40 »

Niesamowicie mi sie podoba teledysk i muzyka w tym klipie wczesniej podanym, mam ochote sluchac tego w kolko a jak i sluchac to i ogladac. Musze sobie wgrac na mp3 zebym miala dobry klimat w autobusie ^^. A co do Cyborgow to chetnie bym ogladnela na zywo, hmmm czesto jestescie w Angli ? oraz w okolicach jakich miast/ miasta ?

septum (1.6 mm)

venom (1.6 mm)

left lobe (14mm), right lobe (14mm)

2x nipple (1,2 mm)

Bridge (1,2 mm)
yngv
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #254 : Wrzesień 01, 2008, 18:09:44 »

10.10 beda na Bizarre Ball w SeOne Club (Londyn).
rysa
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #255 : Wrzesień 24, 2008, 01:31:58 »

przeczytalam temat od dechy do dechy.
Fanką nie jestem- wklasycznym słowa znaczeniu, ale nie powiem... zafascyowało mnie to porządnie.
Czekam na dalsze relacje - z 2 powodów:
1praca magisterska na ten temat
2czysta babska ciekawość
Ysioo
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #256 : Wrzesień 26, 2008, 23:48:38 »

zdjęcia super ! fotoblog tak samo... a na show z tokyo to też bym się pisał

myspace.com/ysioo88

lastfm.pl/user/ysioo88
edeldreda26
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #257 : Marzec 16, 2009, 17:53:37 »

Witam Mrugnięcie  kiedy najblizszy "wystep"/ performance  PSYCHO CYBORGS w Londynie lub okolicach;) Co?? chetnie bym sie wybrala "przezyc show na zywo". pozdrawiam
Nowy
Rocks
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #258 : Kwiecień 02, 2009, 02:28:09 »

Ja również coś od siebie dorzucę. Ciekawią mnie te występy, aczkolwiek ani mnie to grzeje ani ziębi. Sporo z tych rzeczy jest dla mnie kontrowersyjnych (głównie wiertarka), ale szanuje i podziwiam. Jeden pije na umór, drugi zbiera znaczki a trzeci przebija ludzi na scenie. Z początku miałem identyczne odczucia jak nikt, że kolesie znaleźli sobie baranka, co za odpowiednią sumę jest centrum ich show, ale jeśli twierdzisz, że jest inaczej to ok. Dziwi mnie tylko, że samppa sobie nic nie robi, nie znam go, ale bez żadnych podjazdów, nie jest on dla mnie autorytetem. Oglądając ta galerię: http://www.bmezine.com/scar/samppa001.html stwierdzam, że mimo jego doświadczenia, nie przestrzega zasad sterylności. Rozumiem, że skalpel nie jest z szuflady (dobry, bo jeszcze ostry po 3 klientach) ale kto kiedykolwiek coś widział na ten temat, będzie wiedział.
Alu, jesteś naprawdę ciekawą osobą i śledzę Twoje modyfikacje w miarę na bieżąco i jedyne co mnie zastanawia, to fakt, że na prawdę nie masz blizn! Co jak co, ale mnie osobiście właśnie one odpychają od częstego piercing play. Powiesz jak się ich pozbywasz? Taki mały OT na koniec zrobiłem, ale może mi wybaczycie.

Auć!
Strony: << 1 ... 9 10 [11]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: