Strony: << 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: cutting & blood play  (Przeczytany 10341 razy)
Tomasz Rogowski
Ostrzezony
Użytkownik

Blissful Pain

Ignoruj
« Odpowiedz #25 : Listopad 15, 2008, 00:53:12 »

ale w zwiazku z czym to ?  z tą emo ?
tac_jana
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #26 : Listopad 15, 2008, 10:38:57 »

to powinno byc jakos podpisane albo opisane ;p bo nie wiem czy bym weszla ;p bleeeeeeeee...
molka
Użytkownik

tłirilili.

Ignoruj
« Odpowiedz #27 : Listopad 15, 2008, 13:53:12 »

a no okropne te zdjecia... nogi mi sie ugiely... miecho normalnie jami jami na wierzchu jak u kurczaka :/
heg3
Gość

Najpierw lewatywa a potem cycki, ptaszek i pupcia!

Ignoruj
« Odpowiedz #28 : Sierpień 04, 2009, 16:29:12 »

Czy ja wiem. Chyba gdybym spróbował. No nie bardzo wiem.  Niezdecydowany
degustatorka
Użytkownik

..bo otworem stoją wszytskie bramy..

Ignoruj
« Odpowiedz #29 : Sierpień 04, 2009, 19:33:46 »

ostry materiał.

takie coś mogło by mnie przerazić,ale gdybym zobaczyła to na realu...

szkoda mi tych osób...
esemoka
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #30 : Sierpień 05, 2009, 17:43:12 »

byc moze jestem pozbawiona jakichkolwiek normalnych odczuc, ale nie robi to na mnie zadnego wrazenia i uwazam to za pospolitą głupotę . byc moze wiąże się to z tym, ze nie znam ludzi, ktorzy pojawiają się na zdjeciach

mam totalnie inne odczucia chocby wzgledem bandity i cyborgow
Koteck
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #31 : Sierpień 19, 2009, 01:11:05 »

nacinanie skóry a jej zrywanie to jednak trochę różnica Oo'

,,Zamiast przeklinać ciemność zapal własną świeczkę''
Nowy
spookygirl
Gość

Szalenstwo !?

Ignoruj
« Odpowiedz #32 : Sierpień 31, 2009, 19:46:17 »

Nie robi to na mnie wrazenia !!!

!Spojzcie na zdjecie ze szczurami .. Kompletnie nie ma sensu ..   ok skumalam juz to zdjecie !!! hrr

..  Jedyne co mi przychodzilo do glowy kiedy ogladalam te foty to  fakt ze dziewczyna sie nawet niezle
pozszywala

!!!  WTF

Szalenstwo !!

What about good karma?
iguana
Gość

Ignoruj
« Odpowiedz #33 : Kwiecień 23, 2010, 12:38:01 »

jak dla mnie to lekkie przegiecie...
o kurwa. brak mi slow.
szkoda mi tych osób...
uwazam to za pospolitą głupotę .
  Szalenstwo !!
możecie uzasadnić swoje opinie/reakcje? Z tego co się zorientowałam, wiele osób na tym forum nie uważa modyfikacji takich jak np. amputacje za nienormalne, głupie, chore, wymagające pomocy psychoterapeuty. Jak wyznaczacie granice tolerancji? Swoimi subiektywnymi odczuciami? Jeśli tak, to niechęć do osób uważających tatuaże czy kolczyki za wypaczenia i durnotę jest niekonsekwencją.
daarkness
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #34 : Kwiecień 23, 2010, 14:12:18 »

Moim zdaniem laska po prostu nienawidzi swojego ciała, wygląda jakby cierpiała na anoreksje, może dlatego postępuje w sposób taki a nie inny. Dla większości ludzi jest to przesada, a dla większości ludzi, którzy nie obracają się w kręgach modyfikacji przesadą jest chociażby skaryfikacja, czy amputacja nogi, podobnie jak zauważyła to iguana.
Wiem, że porównanie zwykłej skary do czegoś takiego to nieporównanie, ale też ciekawi mnie jakie są wasze kryteria dotyczące takich cuttingów na przykład. Kiedy można nazwać coś 'chorym' a kiedy 'fajnym'.
Myślę, że każdy powinien mieć inne zdanie na ten temat, granice są wyznaczane przez nas samych.

Niras
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #35 : Kwiecień 23, 2010, 14:22:41 »

możecie uzasadnić swoje opinie/reakcje? Z tego co się zorientowałam, wiele osób na tym forum nie uważa modyfikacji takich jak np. amputacje za nienormalne, głupie, chore, wymagające pomocy psychoterapeuty. Jak wyznaczacie granice tolerancji? Swoimi subiektywnymi odczuciami? Jeśli tak, to niechęć do osób uważających tatuaże czy kolczyki za wypaczenia i durnotę jest niekonsekwencją.
każdy ma swoje granice, np. na joemonsterze kiedy pojawia się coś trochę bardziej hardcorowego dla normalnego człowieka to od razu wyzywają od debili i psychopatów kiedy nas to nie rusza

znowu u nas na forum też są pewne modyfikacje których część nie potrafi zrozumieć (np. amputacja jąder ;])

głupotą możemy nazwać jedynie sposób wykonywania zabiegów a nie ich rodzaj

esemoka
Użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #36 : Kwiecień 25, 2010, 18:23:22 »

głupotą możemy nazwać jedynie sposób wykonywania zabiegów a nie ich rodzaj

dokładnie!
Beoska
Użytkownik

Orc Queen

Ignoruj
« Odpowiedz #37 : Maj 11, 2010, 01:28:15 »

Mnie to przeraża o tyle, że wygląda, jakby nie odczuwała żadnego bólu. Kiedyś może przesadzić i po prostu się zabić podczas takiej "zabawy", zresztą mi to wygląda raczej na manifestację nienawiści do siebie samej i swojego ciała. Ma tyle blizn na rękach, na nogach, sama sobie wycina kawałki skóry... Być może jestem zbyt subiektywna w tej kwestii, ale moje poczucie estetyki nie kwalifikuje już tego pod chęć ozdobienia się, a oszpecenia. No i ta skóra... Jest okropna, żółta, jak pergamin, jak u starca. Mam mieszane odczucia wobec tego przypadku.

Co do zdjęć CollieN z poprzedniej strony - są cudowne. Profesjonalne. Jestem oczarowana efektem.

To nie ja wyłoniłam się z łona Matki Ziemi
powstałej w wyniku kaprysu Chaosu.
To Chaos wyszedł z mojej znerwicowanej głowy
i zwymiotował Wszechświat.
Strony: << 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: