spookygirl
Gość
Szalenstwo !?
|
 |
« : Wrzesień 02, 2009, 22:59:41 » |
|
Gdzie wlasciwie mozna zakupic taki wlasciwy gorset do treningu ?? Ciekawi mnie jakie so komplikacje zdrowotne przy zgniataniu ... Czy ktos wogule w polsce zrobil sobie taka modyfikacje ??
|
|
|
|
|
|
What about good karma?
|
|
|
|
|
19piercing91
Użytkownik
Nie PAtrz sie tak!
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 02, 2009, 23:29:54 » |
|
na allegro zobacz. albo sznurkiem sie grubo obwiaz i zaciesniaj coraz bardziej  nikt w pl niema tego wiec poszkaj na zagranicznych stronkach. wogole to jakies jaja sa
|
|
|
|
|
|
Little cock sucker....... @ DIY Ampallang.Frenum.Hafada <3 44mm 20mm earlobe 6mm septum and other 20piercing's 
|
|
|
pani_ka
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 02, 2009, 23:34:18 » |
|
gorset do treningu
wtf? pozatym używaj słownika jak piszesz boto 'so' i 'wogule' to mnie az boli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aleksandra Kasiuk/slide
Moderator Globalny
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 02, 2009, 23:50:43 » |
|
nikt w pl niema tego wiec poszkaj na zagranicznych stronkach.
no już nie rób z Polski takiego zaścianka, w którym nie ma gorseciarek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19piercing91
Użytkownik
Nie PAtrz sie tak!
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 02, 2009, 23:57:28 » |
|
no dobra, moze sa ale watpie ze siedza na forum i czekaja az da im sie szanse wypowiedzenia. Wystarczy w necie sobie poczytac zawsze sie cos znajdzie jakies info aczkolwiek niewiem ocb z gorsetem treningowym.Kup za ciasny gorset i sie wbij w niego,itd albo sznurkiem! a wogole temat to jakas smieszna podpucha .Sie dziewczyna nationaszynal geografika naogladala ityle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aleksandra Kasiuk/slide
Moderator Globalny
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 03, 2009, 00:05:42 » |
|
co nie znaczy, że ich w ogóle nie ma i trzeba pomijać. myślę, że z tym gorsetem treningowym to panience chodzi o taki, w którym może uzyskać superwąską talię z legend. Kup za ciasny gorset i sie wbij w niego,itd
 tak, żeby go nie założyć lub jeśli, to po dwóch krokach czy lekkim nachyleniu mieć go pod szyją. oj, 1991, czas nadrobić zaległości z noszenia gorsetów! :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19piercing91
Użytkownik
Nie PAtrz sie tak!
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 03, 2009, 00:17:21 » |
|
no to tu jest duzo info:http://www.staylace.com/medicaladvice/med_cthb.htm no albo sznurkiem!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spookygirl
Gość
Szalenstwo !?
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 03, 2009, 00:18:54 » |
|
Ok.. Postaram sie poprawic i pisac bardziej starannie !! A to _so_ to juz klawiatura sie mi placze !! A co do tego allegro to jakos sie nie przekonuje !! Moze ktos ma jakis namiar na konkretne miejsce ... sklep czy cos !!! A jak to ze zdrowiem ... domyslam sie ze krazenie krwi jest slabsze i z oddechem tez nie najlepiej Ja jeszcze nie wiem do konca czy chce ale... Rozmyslam ... I tak chodzi mi o .... _uzyskać superwąską talię z legend_ http://www.staylace.com/medicaladvice/med_cthb.htm thx .... A fajnie jak by tak nie pomijac corsetingu ... Moze jest to modyfikacja dla dziewczyn czesciej niz dla mezczyzn ale jest ciekawa !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aleksandra Kasiuk/slide
Moderator Globalny
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 03, 2009, 00:30:21 » |
|
popytaj po okolicznych sklepach z sukniami ślubnymi o gorseciarkę, powinni Ci dać jakiś kontakt. taki gorset robi się z reguły na miarę, a nie kupuje w 'sklepie czy coś', bo nie jest to efektowna bielizna, a coś, co będzie deformowało Twoje (INDYWIDUALNIE ZBUDOWANE) ciało. nie wiem, czy Ci się uda otrzymać pożądany efekt - w czasach krynolin sznurowano kobiety już od okresu intensywnego wzrostu/rozwoju, by uzyskać jak najwęższą talię - ale zbliżony raczej tak.
ps. przestań nadużywać wykrzyknika.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19piercing91
Użytkownik
Nie PAtrz sie tak!
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 03, 2009, 00:32:19 » |
|
w linku masz linka 'health' zycze powodzeniu w skurczaniu sie, oraz niepolamania zeber no i oczywiscie duzo akcjeptacji w spoleczenstwie w roli 'osy' 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spookygirl
Gość
Szalenstwo !?
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 03, 2009, 00:40:53 » |
|
Sweet ...  Domyslam sie ze ktos powinien wykonac taki gorset na miare . Dziekuje za rade , napewno bedzie ok !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rofocale
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 06, 2010, 21:06:11 » |
|
Odkopuję temat, tighlacing to też forma BM, którą zresztą aktywnie uprawiam. Slide, nie sądzę, aby w salonach z sukniami ślubnymi znali kogoś, kto robi gorsety do waist trainingu, z tego co wiem to Panie oferują tam pseudo gorsety, które tylko ładnie wyglądają lub mogą odjąć parę centymetrów, ale nie jest to efekt długotrwały (ładnie wyglądasz dopóki gorset zdejmiesz). Interesuje mnie raczej forma ''hard'' tej modyfikacji, dzięki której można wytrenować talię mniejszą nawet kilkadziesiąt centymetrów - http://www.candsconstruct...com/images/CSspook3_1.jpg .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aleksandra Kasiuk/slide
Moderator Globalny
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 06, 2010, 21:21:06 » |
|
ale tak czasem można od osoby do osoby dojść, niekoniecznie bezpośrednio.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amentiae
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 30, 2010, 12:35:29 » |
|
Odgrzewam temat, gdyby któraś z Pań była zainteresowana dalej :) piękne gorsety na zamówienie, sama choruję na taki. No i można zrobić każdy rozmiar, więc wersja hard też do osiągnięcia. Niestety, cenią się... http://www.morganafemmecouture.com
|
|
|
|
|
|
Over thinking, over analyzing, separates the body from the mind.
|
|
|
|